Βράβευση τρικαλινού μαθητή σε πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό Reviewed by Momizat on . Ο Χαράλαμπος Κουτσιούμπας του Κων/νου, μαθητής του 1ου Γυμνασίου Τρικάλων, βραβεύτηκε στο 2ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Πρωτόλειου Διηγήματος στη μνήμη τ Ο Χαράλαμπος Κουτσιούμπας του Κων/νου, μαθητής του 1ου Γυμνασίου Τρικάλων, βραβεύτηκε στο 2ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Πρωτόλειου Διηγήματος στη μνήμη τ Rating: 0

Βράβευση τρικαλινού μαθητή σε πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό

Βράβευση τρικαλινού μαθητή σε πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό

Ο Χαράλαμπος Κουτσιούμπας του Κων/νου, μαθητής του 1ου Γυμνασίου Τρικάλων, βραβεύτηκε στο 2ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Πρωτόλειου Διηγήματος στη μνήμη της Καίτης Λασκαρίδη, για τη σχολική χρονιά 2013 – 2014.

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή,  30 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 12:00 στο κτήριο του Ιδρύματος «Καίτη Λασκαρίδη», 2ας Μεραρχίας 36 & Ακτής Μουτσοπούλου στον Πειραιά.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να ενισχύσει τη δημιουργική έκφραση των εφήβων και να υποστηρίξει το μάθημα της Λογοτεχνίας και της Έκθεσης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

 Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Τρικάλων εύχεται στο Μπάμπη Υγεία, Καλή Πρόοδο και πάντα Επιτυχίες !!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή