Βόμβα από το ΚΚΕ: Καταγγέλλει ότι παρακολουθούνται τα τηλέφωνα των κομμάτων Reviewed by Momizat on .   Καταγγελία για "συνακροάσεις από άγνωστο τρίτο κέντρο" στα τηλεφωνήματα που πραγματοποιούνται από την έδρα του στον Περισσό δημοσίευσε το ΚΚΕ. Συγκεκριμέ   Καταγγελία για "συνακροάσεις από άγνωστο τρίτο κέντρο" στα τηλεφωνήματα που πραγματοποιούνται από την έδρα του στον Περισσό δημοσίευσε το ΚΚΕ. Συγκεκριμέ Rating: 0

Βόμβα από το ΚΚΕ: Καταγγέλλει ότι παρακολουθούνται τα τηλέφωνα των κομμάτων

Βόμβα από το ΚΚΕ: Καταγγέλλει ότι παρακολουθούνται τα τηλέφωνα των κομμάτων

 

Καταγγελία για “συνακροάσεις από άγνωστο τρίτο κέντρο” στα τηλεφωνήματα που πραγματοποιούνται από την έδρα του στον Περισσό δημοσίευσε το ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος αναφέρεται ότι «τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του Ποταμιού. Οι συνακροάσεις αυτές προκαλούνται από άγνωστο, τρίτο “κέντρο”».

Το ΚΚΕ καταγγέλλει αυτό το γεγονός, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να ερευνήσει σε βάθος αυτό το ζήτημα, να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι και να εξασφαλίσει, όπως οφείλει να κάνει κάθε κυβέρνηση, την προστασία του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων».

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το ΚΚΕ ενημέρωσε ήδη τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, τον αρμόδιο υπουργό, Νίκο Παππά, καθώς και τους υπεύθυνους των υπολοίπων κομμάτων που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα.  

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή