Γαλλία: Νεκροί και οι τρεις δράστες της διπλής ομηρίας Reviewed by Momizat on . Νεκροί είναι και οι τρεις δράστες της διπλής ομηρίας της Παρασκευής στο κέντρο του Παρισίου και στην πόλη Νταμαρτέν, λίγα χιλιόμετρα έξω από την γαλλική πρωτεύο Νεκροί είναι και οι τρεις δράστες της διπλής ομηρίας της Παρασκευής στο κέντρο του Παρισίου και στην πόλη Νταμαρτέν, λίγα χιλιόμετρα έξω από την γαλλική πρωτεύο Rating: 0

Γαλλία: Νεκροί και οι τρεις δράστες της διπλής ομηρίας

Γαλλία: Νεκροί και οι τρεις δράστες της διπλής ομηρίας

Νεκροί είναι και οι τρεις δράστες της διπλής ομηρίας της Παρασκευής στο κέντρο του Παρισίου και στην πόλη Νταμαρτέν, λίγα χιλιόμετρα έξω από την γαλλική πρωτεύουσα.

Όλα συνέβησαν σε δύο σχεδόν ταυτόχρονες επιχειρήσεις της γαλλικής αστυνομίας. Αρχικά λίγο πριν τις 6 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος), σημειώθηκαν πυροβολισμοί και εκρήξεις στο τυπογραφείο του Νταμαρτέν, όπου οι δύο αδελφοί Κουατσί, δράστες της επίθεσης στην σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo, κρατούσαν έναν όμηρο.

Οι δύο τρομοκράτες, οι οποίοι φέρονται να βγήκαν από το κτίριο πυροβολώντας σκοτώθηκαν, ενώ ο όμηρος απελευθερώθηκε.

Λίγα λεπτά αργότερα, ακολούθησε εισβολή των αστυνομικών στο εβραϊκό σούπερ-μάρκετ στο Παρίσι, όπου σκοτώθηκε ο δράστης της δεύτερης ομηρίας. Φέρεται να πρόκειται για τον ίδιο άνδρα που ευθύνεται για τους πυροβολισμούς χθες στο Μονρούζ, νοτίως του Παρισιού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στην δεύτερη περίπτωση κρατούνταν τουλάχιστον πέντε όμηροι, ενώ από νωρίς το μεσημέρι επίσημες πηγές είχαν επιβεβαιώσει στο Γαλλικό Πρακτορείο τον θάνατο δύο ανθρώπων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή