Γαμπρός και πεθερός «έφυγαν» σχεδόν μαζί στο Νοσοκομείο Βόλου από κορονοϊό Reviewed by Momizat on . Μία νέα τραγωδία εξαιτίας του κορονοϊού δοκιμάζει μία οικογένεια στον Βόλο που μέσα σε λίγες ώρες έθαψε δύο μέλη της. Πεθερός και γαμπρός κόλλησαν κορονοϊό και Μία νέα τραγωδία εξαιτίας του κορονοϊού δοκιμάζει μία οικογένεια στον Βόλο που μέσα σε λίγες ώρες έθαψε δύο μέλη της. Πεθερός και γαμπρός κόλλησαν κορονοϊό και Rating: 0

Γαμπρός και πεθερός «έφυγαν» σχεδόν μαζί στο Νοσοκομείο Βόλου από κορονοϊό

Γαμπρός και πεθερός «έφυγαν» σχεδόν μαζί στο Νοσοκομείο Βόλου από κορονοϊό

Μία νέα τραγωδία εξαιτίας του κορονοϊού δοκιμάζει μία οικογένεια στον Βόλο που μέσα σε λίγες ώρες έθαψε δύο μέλη της. Πεθερός και γαμπρός κόλλησαν κορονοϊό και «έφυγαν» με διαφορά λίγων ωρών. Στο Νοσοκομείο Βόλου γιατροί και νοσηλευτές συγκλονίστηκαν μόλις αποκαλύφτηκε η συγγενική σχέση μεταξύ των δύο ασθενών που νοσηλευόταν σε διαφορετικούς θαλάμους της κλινικής covid και έδιναν τη μάχη να βγούνε ζωντανοί, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν.

Πρώτος νόσησε ο 75χρονος πεθερός και στη συνέχεια ο 59χρονος γαμπρός του. Οι δύο άνδρες παρουσίαζαν αναπνευστική δυσλειτουργία και νοσηλευόταν στο Αχιλλοπούλειο σε σοβαρή κατάσταση.

Την περασμένη Παρασκευή άφηνε την τελευταία του πνοή ο 75χρονος. Η οικογένεια ντύθηκε στα μαύρα. Το Σάββατο ήταν προγραμματισμένη η κηδεία του 75χρονου. Ολοι ήλπιζαν ότι το κακό θα σταματήσει εδώ. Η μοίρα όμως είχε τα δικά της σχέδια. Ο κορονοϊός «νίκησε» και τον 59χρονο που κατέληξε από τις επιπλοκές της φονικής νόσου. Η οικογένεια τυλίχτηκε σε βαρύ πένθος. Κανείς δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει ότι μέσα σε λίγες ώρες μία οικογένεια στερήθηκε δύο οικεία της πρόσωπα.

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύονται ολόκληρες οικογένειες από κορονοϊό. Η ενδοοικογενειακή διασπορά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού παραμένει ακόμη ανεμβολίαστο έχει σοβαρές επιπτώσεις.

Πηγή: taxydromos.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή