Γεια σου, κυρ Κοτρώνη ! Reviewed by Momizat on . Στα λαγοτόπια του ορεινού όγκου των Τρικάλων περνά τον καιρό του ο επί σειρά ετών πρόεδρος της τοπικής ΝΔ Ντίνος Κοτρώνης . Δυνατές συγκινήσεις. Επαφή με τη φύσ Στα λαγοτόπια του ορεινού όγκου των Τρικάλων περνά τον καιρό του ο επί σειρά ετών πρόεδρος της τοπικής ΝΔ Ντίνος Κοτρώνης . Δυνατές συγκινήσεις. Επαφή με τη φύσ Rating: 0

Γεια σου, κυρ Κοτρώνη !

Γεια σου, κυρ Κοτρώνη !

Στα λαγοτόπια του ορεινού όγκου των Τρικάλων περνά τον καιρό του ο επί σειρά ετών πρόεδρος της τοπικής ΝΔ Ντίνος Κοτρώνης . Δυνατές συγκινήσεις. Επαφή με τη φύση.  Μάλλον έχει αντιληφθεί πως θα πέσει μεγάλη πείνα και προπονείται από τώρα …. Σκασίλα του για τους μισθούς και τις συντάξεις, μόνο να κυνηγάει θέλει. Είναι φυσιολάτρης. Τα «κατορθώματα » του στη σελίδα του στο facebook ,  ενώ έχει αφήσει στην άκρη τους «σοβαρούς  και έντιμους αγωνιστές» της Νέας Δημοκρατίας . 

Σχόλια (4)

 • D.M.

  Μόλις γίνει Πρωθυπουργός ο Κυριάκος θα τον καλέσει το …καθήκον -Ντόρα να αναλάβει ενεργό ρόλο στα δρώμενα. Προπόνηση κάνει τώρα και βελτιώνει τη φυσική του κατάσταση. Και στο Δήμο Πύλης να κατέβει θα σαρωσει . Στα τοπικά της ΝΟΔΕ μακαρι να συμβουλευε τα απειρα παιδακια τί εστι πολιτική γιατί από αυτούς μόνο ο γιατρός ξεχωρίζει…κι αυτός…λόγω…όγκου!

  Απάντηση
 • Ακαπνιστος

  Έφυγε νωρίς και γλίτωσε τα βολια που τρων τα άλλα τα δολια της τοπικής ΝΔ!!!

  Απάντηση
 • Αδεξιοι

  Πλάκα θα έχει να μπει έτσι σε καμιά Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Τρικάλων με την παραλλαγή και την καραμπινα να πιει ένα καφεδακι …φαντάζομαι το γιατρό. ..θα σφηνωσει κάτω από το τραπέζι !!!

  Απάντηση
 • Πάντως καιρού!

  Την καποτα να κρεμασει στη Λυγαρια και βγήκε Βουλευτής!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή