Γεια σου Παπαστέργιο , λεβεντιά! Reviewed by Momizat on . Συνεχόμενα πυρά δέχεται το τελευταίο διάστημα ο Δήμαρχος της έξυπνης πόλης κ.Παπαστεργίου. Την αρχή έκανε ο Υπουργός παιδείας κ.Γαβρόγλου,που αποκάλυψε στο Θεσσ Συνεχόμενα πυρά δέχεται το τελευταίο διάστημα ο Δήμαρχος της έξυπνης πόλης κ.Παπαστεργίου. Την αρχή έκανε ο Υπουργός παιδείας κ.Γαβρόγλου,που αποκάλυψε στο Θεσσ Rating: 0

Γεια σου Παπαστέργιο , λεβεντιά!

Γεια σου Παπαστέργιο , λεβεντιά!

Συνεχόμενα πυρά δέχεται το τελευταίο διάστημα ο Δήμαρχος της έξυπνης πόλης κ.Παπαστεργίου.

Την αρχή έκανε ο Υπουργός παιδείας κ.Γαβρόγλου,που αποκάλυψε στο Θεσσαλικό τηλεοπτικό κανάλι ΤRT, ότι ο Τρικαλινός αυτοδιοικητικός, διεκδικούσε σχολές για την περιοχή μας,μέσω απεσταλμένων και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το δεύτερο χτύπημα ήρθε από τα νέα συντρόφια του στη Νέα Δημοκρατία.

Διέρρευσε από την οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο, το όνομα που εισηγήθηκε ο Δήμαρχος (Βασ.Μητσιάδη) για το τοπικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Ανεπίτρεπτη βέβαια ενέργεια,για ένα κόμμα εξουσίας που θέλει να λέγεται σοβαρό,ειδικά όταν υπάρχουν άλλες δύο υποψήφιες από την ομάδα του κ.Παπαστεργίου,που έχουν καταθέσει επίσημα υποψηφιότητα.

Η δημοσίευση της πρότασης από τους τοπικούς αντιπάλους του Δημάρχου, είχε προφανή σκοπό την διάρρηξη της συνοχής της ομάδας του.

Επίσης η τελευταία ραδιοφωνική επίθεση του αποσχισθέντα δημοτικού συμβούλου κ.Πολυμερόπουλου, έπληξε το προφίλ του εκσυγχρονιστή επικεφαλής της συμπολίτευσης στο Δήμο, αφού ανέδειξε τις παλαιοπολιτικές πρακτικές που χρησιμοποιεί.

Κατήγγειλε ο συμπαθής Αλέκος,ότι στη κατάρτιση του ψηφοδελτίου το 2015 αλλά και την επιλογή των αντιδημάρχων μετέπειτα,την καθόριζαν τα πολιτικά γραφεία.

Με αυτά κι άλλα πολλά,αναμένεται θερμή και απρόβλεπτη προεκλογική περίοδος μέχρι τον Μάιο.

Άλλωστε οι παλιοί πολιτικοί έλεγαν πάντα ότι ,τρεις ημέρες στη πολιτική, είναι πολλές για να προβλέψεις.

Δεξιός ψάλτης

Σχόλια (2)

 • Αχ! Αχ! Η καρδιά μου παίζει Μπαχ!

  Τρέχει μόνος ο πανέξυπνος δημαρχος και θα βγει δεύτερος! Το «έξυπνο»…. πουλί… από την μύτη πιάνεται ας του υπενθυμίσει κάποιος

  Απάντηση
 • Jerry

  Λάθη στα λάθη γίναμε…στα πάθη μας συντρίμμια…

  Τελικά είναι πολύ δύσκολη η διαχείριση της αξιοπρέπειας φίλε μου…
  άκρατο,ατίθασο,αδάμαστο, θηλυκό… (αξιοπρέπεια)
  που ενίοτε, (ολοι μας βέβαια) το θυσιάζουμε
  ‘αφελώς’.., στο βωμό της όποιας ξεφτιλισμένης ματαιοδοξίας μας !! κρίμα..

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή