Γενική Συνέλευση και εκλογές στην Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία Reviewed by Momizat on . Την ερχόμενη Κυριακή 8 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00π.μ. θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του επιστημονικού σωματείου μας, στο χώρο των γραφείων μας, επί της οδο Την ερχόμενη Κυριακή 8 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00π.μ. θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του επιστημονικού σωματείου μας, στο χώρο των γραφείων μας, επί της οδο Rating: 0

Γενική Συνέλευση και εκλογές στην Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία

mathimatiki
Την ερχόμενη Κυριακή 8 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00π.μ. θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του επιστημονικού σωματείου μας, στο χώρο των γραφείων μας, επί της οδού Καλαμπάκας 28 (δίπλα στο 5ο γενικό λύκειο). Αρχικά θα γίνει απολογισμός των ενεργειών και των δράσεών μας κατά τα δύο προηγούμενα έτη από τον πρόεδρο και ο αντίστοιχος οικονομικός απολογισμός από τον ταμία. Στη συνέχεια, θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη της επόμενης Διοικούσας Επιτροπής καθώς και του Εποπτικού Συμβουλίου.
Καλούμε τους συναδέλφους Μαθηματικούς, που είναι μέλη του Παραρτήματος Ν. Τρικάλων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, να προσέλθουν και να συμμετάσχουν στις διαδικασίες.

Η Διοικούσα Επιτροπή

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή