Γενικός διευθυντής του ΟΠΕΚΕΠΕ ο Γιάννης Καργιώτης Reviewed by Momizat on . Tο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση του προεδρείου του ΟΠΕΚΕΠΕ με ανακατατάξεις στις θέσεις των αντιπροέδρων. Νέος πρόεδρος Tο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση του προεδρείου του ΟΠΕΚΕΠΕ με ανακατατάξεις στις θέσεις των αντιπροέδρων. Νέος πρόεδρος Rating: 0

Γενικός διευθυντής του ΟΠΕΚΕΠΕ ο Γιάννης Καργιώτης

Γενικός διευθυντής του ΟΠΕΚΕΠΕ ο Γιάννης Καργιώτης

Tο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση του προεδρείου του ΟΠΕΚΕΠΕ με ανακατατάξεις στις θέσεις των αντιπροέδρων. Νέος πρόεδρος ορίζεται ο Αθανάσιος Καπρέλης που διατελούσε διευθύνων σύμβουλος του ΕΛΓΟ – Δήμητρα και είχε διατελέσει πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ και κατά την περίοδο 2010 – 2013. Πρώτος Αντιπρόεδρος ο Γεώργιος Αποστολάκης, δεύτερος Αντιπρόεδρος ο κ. Γεώργιος Κέντρος.
Στη θέση του Γενικού Διευθυντή τοποθετείται ο τρικαλινός κ. Γιάννης Καργιώτης ο οποίος παραμένει τελικά στον Οργανισμό (παρότι δημοσίευμα της ιστοσελίδας paseges.gr τον έφερε να παραιτείται) όπου και κατείχε μέχρι πρότινος τη θέση του αντιπροέδρου.
Τις ευθύνες για την έκβαση της διαδικασίας των δηλώσεων ΟΣΔΕ που είχε ως συνέπεια να τεθούν εκπρόθεσμες οι δηλώσεις μεγάλου αριθμού των παραγωγών, αλλά και των σημαντικών προβλημάτων που υπήρξαν καθ’ όλη τη διάρκεια εφαρμογής της Νέας ΚΑΠ φαίνεται ότι πλήρωσε ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ,  κ. Αντώνιος Μωυσίδης που ως γνωστόν υπέβαλε την παραίτηση του χθες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή