Νότες του Bασίλη Τσιτσάνη – ερμηνείες μαγικές, τραγούδια της καρδιάς Reviewed by Momizat on . Με μια εντυπωσιακά όμορφη συναυλία για τον Βασίλη Τσιτσάνη, άνοιξε το βράδυ της Τρίτης η αυλαία των εκδηλώσεων για το Ετος Τσιτσάνη. Εκδηλώσεις που πραγματοποιε Με μια εντυπωσιακά όμορφη συναυλία για τον Βασίλη Τσιτσάνη, άνοιξε το βράδυ της Τρίτης η αυλαία των εκδηλώσεων για το Ετος Τσιτσάνη. Εκδηλώσεις που πραγματοποιε Rating: 0

Νότες του Bασίλη Τσιτσάνη – ερμηνείες μαγικές, τραγούδια της καρδιάς

tsitsanis sinaulia

Με μια εντυπωσιακά όμορφη συναυλία για τον Βασίλη Τσιτσάνη, άνοιξε το βράδυ της Τρίτης η αυλαία των εκδηλώσεων για το Ετος Τσιτσάνη.
Εκδηλώσεις που πραγματοποιεί το Κέντρο Ερευνας Μουσείο Τσιτσάνη και ο Δήμoς Τρικκαίων, με αφορμή τα 100 χρόνια απο τη γέννηση του μεγάλου μας συνθέτη.


Η συναυλία, που εντυπωσίασε το κατάμεστο – πιο κατάμεστο, δεν γίνεται – Πνευματικό Κέντρο, ήταν αριστουργηματική.
Αιτία, οι υπέροχες ερμηνευτικές δυνατότητες του Γιάννη Κότσιρα, της Λιζέτας Καλημέρη και της Ευτυίας Μητρίτσα, με τη συνοδεία της τρικαλινής “Ορχήστρας Βασίλης Τσιτσάνης”.
Τα μαγευτικά τραγούδια του τρικαλινού συνθέτη δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα ικανή να θυμίσει ότι οι νότες του, παραμένουν ζωντανές, παραμένουν στην καρδιά μας.
tsitsanis

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή