Γιώργος Ηλιάδης: Η ψυχή στη Φώφη Γεννηματά και το βλέμμα στην επόμενη μέρα Reviewed by Momizat on . Mια ιδιαίτερη μέρα η σημερινή για τον Γιώργο Ηλιάδη. Η σχέση του με την Φώφη Γεννηματά, η παρακαταθήκη της ψυχικής της δύναμης και το ήθος της, συνόδευαν τον Γι Mια ιδιαίτερη μέρα η σημερινή για τον Γιώργο Ηλιάδη. Η σχέση του με την Φώφη Γεννηματά, η παρακαταθήκη της ψυχικής της δύναμης και το ήθος της, συνόδευαν τον Γι Rating: 0

Γιώργος Ηλιάδης: Η ψυχή στη Φώφη Γεννηματά και το βλέμμα στην επόμενη μέρα

Γιώργος Ηλιάδης: Η ψυχή στη Φώφη Γεννηματά και το βλέμμα στην επόμενη μέρα

Mια ιδιαίτερη μέρα η σημερινή για τον Γιώργο Ηλιάδη. Η σχέση του με την Φώφη Γεννηματά, η παρακαταθήκη της ψυχικής της δύναμης και το ήθος της, συνόδευαν τον Γιώργο Ηλιάδη κατά την εσωκομματική εκλογική αναμέτρηση.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος “η νέα ηγεσία που θα προκύψει θα κληθεί να φέρει εις πέρας ένα σημαντικό έργο, έχοντας ως παρακαταθήκη τα όσα άφησε πίσω της η Φώφη Γεννηματά που τόσα χρόνια πορεύτηκε με πίστη στην ενότητα”.

Ο Γιώργος Ηλιάδης ήταν όλη τη μέρα στο Πνευματικό κέντρο Τρικάλων και όπως λέει “σήμερα για μένα είναι μια μέρα περίεργη. Περίμενα με πολλή χαρα να ψηφίσω την αγαπημένη μου Φωφη… όμως η ζωή τα έφερε πολύ διαφορετικά. Σήμερα, ψήφισα για νέα ηγεσία στη δημοκρατική παράταξη με το βλέμμα στην επόμενη μέρα”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή