Γκρίνια στην Πύλη … Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Πύλης , ένας  δήμος με  ζωτικής σημασίας προβλήματα, το μόνο που του έλειπε ...ήταν η δυσαρέσκεια μεγάλου τμήματος δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας . Ο Δήμος Πύλης , ένας  δήμος με  ζωτικής σημασίας προβλήματα, το μόνο που του έλειπε ...ήταν η δυσαρέσκεια μεγάλου τμήματος δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας . Rating: 0

Γκρίνια στην Πύλη …

Γκρίνια στην Πύλη …

Ο Δήμος Πύλης , ένας  δήμος με  ζωτικής σημασίας προβλήματα, το μόνο που του έλειπε …ήταν η δυσαρέσκεια μεγάλου τμήματος δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας .

Το μέχρι τώρα δημοτικό σχήμα αναμένεται σύντομα να προχωρήσει  σε ανασχηματισμό  και εκ νέου μοίρασμα των θέσεων στους δημοτικούς του συμβούλους.  

Η δυσαρέσκεια για την πορεία και εξέλιξη του έργου είναι εμφανής σε μεγάλο τμήμα της κοινωνίας και ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας ετοιμάζεται να επιλέξει για τις επιτελικές  θέσεις νέα πρόσωπα.

Αυτό δημιουργεί αναταραχή , υπάρχουν αυτοί που δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους , εκείνοι που θεωρούν ότι πρέπει να αξιοποιηθούν οπωσδήποτε και όλα αυτά συγκρούονται με τις προεκλογικές υποσχέσεις του δημάρχου .

Αναμένουμε . 

Σχόλια (1)

  • Πρώτα ο Άνθρωπος

    Δεν βλέπω να κλονιζεται η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο του Δημάρχου.
    Όσο για τις όποιες γκρινιες καλό κάνουν για να τους κρατούν σε εγρηγορση.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή