Δήμος Τρικκαίων : H πραγματικότητα για το έντυπο υλικό Reviewed by Momizat on . Αναφορικά με ανακοινώσεις και δημοσιεύματα για την ύπαρξη βιβλίων στον χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου, διευκρινίζονται τα εξής: Πρόκειται για ήδη κατεστραμμένο Αναφορικά με ανακοινώσεις και δημοσιεύματα για την ύπαρξη βιβλίων στον χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου, διευκρινίζονται τα εξής: Πρόκειται για ήδη κατεστραμμένο Rating: 0

Δήμος Τρικκαίων : H πραγματικότητα για το έντυπο υλικό

skoypidia vivlia

Αναφορικά με ανακοινώσεις και δημοσιεύματα για την ύπαρξη βιβλίων στον χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου, διευκρινίζονται τα εξής:
Πρόκειται για ήδη κατεστραμμένο αρχείο – εξαιτίας φυσιολογικής φθοράς και πολύχρονης χρήσης – πολλαπλών αντιτύπων βιβλίων, εντύπων, τευχών, εφημερίδων κ.ά. της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και υπηρεσιών του Δήμου. Αυτό το υλικό, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής του και μετά από τη σχετική διαδικασία απόσυρσής του, παρέμενε επί σειρά ετών στοιβαγμένο στο λεβητοστάσιο του  Δημαρχείου, προκειμένου να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη παράδοσή του προς ανακύκλωση. Συνεπώς, τίποτε περισσότερο από συνήθη ανακύκλωση έντυπου υλικού δεν υφίσταται στον Δήμο.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο, ότι σημαντικής αξίας έντυπο υλικό, φυλάσσεται και συντηρείται επιμελώς σε ικανό αριθμό αντιτύπων στους χώρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, όντας τα τελευταία 56 χρόνια διαθέσιμο και προσβάσιμο σε όλους τους τρικαλινούς.

Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας