Δημήτρης Κουρέτας από τα Τρίκαλα : «Κλειδί» για την ανάπτυξη ο αγροδιατροφικός τομέας – Παρουσίαση υποψηφίων Reviewed by Momizat on . Στην ανακοίνωση του μεγαλύτερου αριθμού των υποψηφίων από τα Τρίκαλα , που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του για την περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοίνωσε ο υποψήφιος Στην ανακοίνωση του μεγαλύτερου αριθμού των υποψηφίων από τα Τρίκαλα , που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του για την περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοίνωσε ο υποψήφιος Rating: 0

Δημήτρης Κουρέτας από τα Τρίκαλα : «Κλειδί» για την ανάπτυξη ο αγροδιατροφικός τομέας – Παρουσίαση υποψηφίων

Δημήτρης Κουρέτας από τα Τρίκαλα : «Κλειδί» για την ανάπτυξη ο αγροδιατροφικός τομέας – Παρουσίαση υποψηφίων

Στην ανακοίνωση του μεγαλύτερου αριθμού των υποψηφίων από τα Τρίκαλα , που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του για την περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Δημήτρης Κουρέτας.

Ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία» που ηγείται ο κ. Κουρέτας διοργάνωσε εκδήλωση στο Μουσείο Τσιτσάνη , κατά την οποία πέραν της ανακοίνωσης των ονομάτων είχαμε και την κατάθεση της φιλοσοφίας του συνδυασμού από τον κ. Κουρέτα.

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Κουρέτας επισήμανε πως ο συνδυασμός του είναι μία ανεξάρτητη περιφερειακή κίνηση, που ξεκίνησε εδώ και αρκετούς μήνες, στοχεύοντας να βάλει όλους τους δημιουργικούς πολίτες της Θεσσαλίας κάτω από την ίδια αναπτυξιακή ομπρέλα και να μοιραστούν ένα κοινό αναπτυξιακό όραμα.

Στο ψηφοδέλτιο της «Πρωτοβουλίας» του Δημήτρη Κουρέτα συμμετέχουν από τα Τρίκαλα οι παρακάτω οκτώ (8) υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι:

Ρίτα Ζερβού, νοσηλεύτρια

 Θάλεια Κερασειώτη δρ. Βιοχημικός

Γιάννης Κανής, μεσίτης

Ιωάννα Καρρά, Οικονομολόγος

Μαρία Γαλαζούλα, εικαστικός,

Μαρία Μπακλαβά, Συμβουλος Επικοινωνίας-Δημοσιογράφος

Απόστολο Ρόσσιος, δημοσιογράφος

Λίζα Νικολαϊδου, γραμματέας συλλόγου Ποντίων Αργοναύτες Φαρκαδόνας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, εσωτερικός χώρος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή