Δημήτρης Παπαστεργίου : «Πρόκειται για κατάφορη αδικία» Reviewed by Momizat on . «Πρόκειται για κατάφορη αδικία» τόνισε ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου αναφερόμενος στην κατανομή του ΕΣΠΑ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας προς τις τέσσερις πρωτε «Πρόκειται για κατάφορη αδικία» τόνισε ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου αναφερόμενος στην κατανομή του ΕΣΠΑ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας προς τις τέσσερις πρωτε Rating: 0

Δημήτρης Παπαστεργίου : «Πρόκειται για κατάφορη αδικία»

Δημήτρης Παπαστεργίου : «Πρόκειται για κατάφορη αδικία»

«Πρόκειται για κατάφορη αδικία» τόνισε ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου αναφερόμενος στην κατανομή του ΕΣΠΑ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας προς τις τέσσερις πρωτεύουσες των νομών. 

Η δήλωση έγινε στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου μετά από ερώτηση στελεχών της αντιπολίτευσης .

Να υπενθυμίσουμε ότι σε χθεσινό ρεπορτάζ στην TrikkiPress είχαμε επισημάνει αυτή την αδικία δεδομένου ότι για τον Βόλο και την Λάρισα θα διατεθούν 30 περίπου εκατομμύρια ευρώ για αστικές αναπλάσεις ενώ στα Τρίκαλα ούτε ένα ευρώ. 

Σχόλια (2)

 • Ε.Λ.

  Θαύμα!
  Το θείο βρέφος μίλησε.
  Άντε να δούμε ο Μιχαλάκης πότε θα σηκώσει ανάστημα στον Προϊστάμενο του τον Αγοραστό.
  Κι ύστερα τον θέλετε και υποψήφιο βουλευτή…
  Από yesman γέμισε ο τόπος!

  Απάντηση
 • Όλο λόγια....

  Κατα τ¨άλλα είμαστε η έξυπνη πόλη. Μας μάραναν τα γκαβά λεωφορεία και ο ποδηλστόδρομος που δεν τον χρησιμοποιεί κανένας και δεν υπάρχει ούτε θέση για στάθμευση, η ΄΄αναβάθμιση΄΄ της επερχόμενης εμποροπανήγυρις που πάλι αθίγγανους και αλλοδαπούς θα έχει, η ανάπλαση της λαϊκης αγοράς κτλ, κτλ…Όταν είναι ώρα να πέσει το μαρούλι όμως….

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή