Δημοσιογράφοι για Μπέο: Τσουβαλιάζει επειδή βολεύει Reviewed by Momizat on . Η εσκεμμένη εμπλοκή της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, σε ανακοίνωση του Δήμαρχου Βόλου, αναφορικά με εκδότη εφημερίδας της Μαγνησίας, Η εσκεμμένη εμπλοκή της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, σε ανακοίνωση του Δήμαρχου Βόλου, αναφορικά με εκδότη εφημερίδας της Μαγνησίας, Rating: 0

Δημοσιογράφοι για Μπέο: Τσουβαλιάζει επειδή βολεύει

Δημοσιογράφοι για Μπέο: Τσουβαλιάζει επειδή βολεύει

Η εσκεμμένη εμπλοκή της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, σε ανακοίνωση του Δήμαρχου Βόλου, αναφορικά με εκδότη εφημερίδας της Μαγνησίας, ο οποίος υπογράφει κείμενο που αναφέρεται σε προμήθειες της δημοτικής αρχής, καταδεικνύει ότι ο ίδιος αδυνατεί να ξεχωρίσει, εκδότες, δημοσιογράφους κατά δήλωσή τους και επαγγελματίες δημοσιογράφους. Πιθανόν ο συμψηφισμός και το «τσουβάλιασμα» όλων μαζί βολεύει, για να «εκτοξεύονται» κατά καιρούς αναπόδεικτες κατηγορίες.

Εξηγούμε λοιπόν, ότι η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, έχει στις τάξεις της επαγγελματίες δημοσιογράφους, που αγωνίζονται σκληρά κάτω από δυσχερέστατες συνθήκες και είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τον κώδικα δεοντολογίας, όπως προβλέπεται από το καταστατικό μας. Ειδάλλως ελέγχονται από το Διοικητικό Συμβούλιο, τα Πειθαρχικά Συμβούλια και τη Γενική Συνέλευση.

Για τους υπόλοιπους, δεν είμαστε αρμόδιοι να απαντήσουμε και δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

 

 

Το Δ.Σ.

ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή