Διαδραστική έκθεση φυσικής στο Κουρσούμ Τζαμί Reviewed by Momizat on . Τι σημαίνει «ΧΑΟΣ» για τους Φυσικούς; Υπάρχουν «φωτόσπαθα»; Μπορούμε να κάνουμε το Χρόνο να … κυλάει αντίστροφα; Γίνεται να βλέπουμε ένα αντικείμενο κι όταν πάμ Τι σημαίνει «ΧΑΟΣ» για τους Φυσικούς; Υπάρχουν «φωτόσπαθα»; Μπορούμε να κάνουμε το Χρόνο να … κυλάει αντίστροφα; Γίνεται να βλέπουμε ένα αντικείμενο κι όταν πάμ Rating: 0

Διαδραστική έκθεση φυσικής στο Κουρσούμ Τζαμί

Διαδραστική έκθεση φυσικής στο Κουρσούμ Τζαμί

Τι σημαίνει «ΧΑΟΣ» για τους Φυσικούς; Υπάρχουν «φωτόσπαθα»; Μπορούμε να κάνουμε το Χρόνο να … κυλάει αντίστροφα; Γίνεται να βλέπουμε ένα αντικείμενο κι όταν πάμε να το ακουμπήσουμε…να μην υπάρχει; Ανακαλύψτε τι είναι τα Ολογράμματα, κάντε τη δική σας επαφή με … το Πλάσμα, παίξτε μουσική χωρίς να ακουμπάτε το μουσικό όργανο και φτιάξτε το δικό σας κύμα Τsunami! Το PLANET PHYSICS δημιούργησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια κινητή διαδραστική έκθεση Φυσικής!
Έχοντας στη διάθεση τους 10 εντυπωσιακά διαδραστικά εκθέματα, οι επισκέπτες πειραματίζονται και γνωρίζουν θεμελιώδεις αρχές της Φυσικής, με τρόπο βιωματικό και ταυτόχρονα πολύ διασκεδαστικό! Όλα τα εκθέματα είναι σπανιότατα ή μοναδικά στην Ελλάδα, ένα όμως από αυτά (Σιδηρομαγνητικό Υγρό) είναι σπανιότατο σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Εξειδικευμένοι ξεναγοί θα σας καθοδηγήσουν στο ταξίδι της ανακάλυψης, παρέχοντας την επιστημονική πληροφορία με τρόπο προσιτό και κατανοητό, ακόμα και από τα μικρότερα παιδιά. Η έκθεση πλαισιώνεται από 2 σπάνιες πειραματικές επιδείξεις: Τα «Πειράματα του Ψύχους», χρησιμοποιώντας Υγρό Άζωτο και την Κβαντική Αιώρηση, χρησιμοποιώντας έναν Υπεραγωγό και πολλούς πανίσχυρους μαγνήτες. Η κινητή διαδραστική έκθεση Φυσικής του PLANET PHYSICS θα εντυπωσιάσει … ακόμα και τους Φυσικούς! Επισκεφθείτε την! Στο Κουρσούμ Τζαμί, από 26 Νοεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου.
Για να κλείσετε επίσκεψη στην έκθεση Πατήστε εδώ!
Τηλ. Επικοινωνίας: 2431022899
Γενική είσοδος: 3 ευρώ / άτομο
Μαθητές σχολείων: 2,5 ευρώ / μαθητή
Εκπαιδευτικοί – Δωρεάν Είσοδος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή