Διαμαρτύρονται για το νερό στην Κρανιά Reviewed by Momizat on . Την ανησυχία τους και  την έντονη αντίδραση τους για την ποιότητα του νερού στην Κρανιά υπογράμμισαν  αναγνώστες που ανηφόρισαν προς το χωριό για να παραθερίσου Την ανησυχία τους και  την έντονη αντίδραση τους για την ποιότητα του νερού στην Κρανιά υπογράμμισαν  αναγνώστες που ανηφόρισαν προς το χωριό για να παραθερίσου Rating: 0

Διαμαρτύρονται για το νερό στην Κρανιά

Διαμαρτύρονται για το νερό στην Κρανιά

Την ανησυχία τους και  την έντονη αντίδραση τους για την ποιότητα του νερού στην Κρανιά υπογράμμισαν  αναγνώστες που ανηφόρισαν προς το χωριό για να παραθερίσουν.

Όπως ανέφεραν, το υδραγωγείο δεν έχει καθαριστεί ως όφειλε εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα να μην είναι καλής ποιότητας το νερό, εκφράζοντας ανησυχία για την υγεία τους.

Σύμφωνα με τους κατοίκους, η δημοτική Αρχή Καλαμπάκας όφειλε να καθαρίσει το υδραγωγείο από τον περασμένο Μάιο, κάτι που γίνονταν και παλιότερα, αλλά φέτος δεν υπήρξε καμία πρόσθεση, γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Παράλληλα, ζητούν να προχωρήσει στον καθαρισμό του υδραγωγείου, δεδομένου ότι σε λίγο καιρό το χωριό θα έχει κόσμο και η ποιότητα του νερού θα πρέπει να είναι καλή, για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την υγεία τους.

Ε.Κ. (Πρωινός Λόγος)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή