Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Aύριο  Σάββατο 12 Μαίου 2018 και ώρα 14.45 η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας διοργανώνει στα Τρίκαλα, το Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ και ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΠ Aύριο  Σάββατο 12 Μαίου 2018 και ώρα 14.45 η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας διοργανώνει στα Τρίκαλα, το Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ και ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΠ Rating: 0

Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου στα Τρίκαλα

Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου στα Τρίκαλα

Aύριο  Σάββατο 12 Μαίου 2018 και ώρα 14.45 η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας διοργανώνει στα Τρίκαλα, το Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ και ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΠΑ’. Θα συμμετάσχουν το σύνολο των συλλόγων της Θεσσαλίας, της Δυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Λευκάδας και της Κέρκυρας. Οι συγκεκριμένοι αγώνες διεξάγονται στα πλαίσια του αγωνιστικού οργανογράμματος της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ και αποτελούν αγώνες πρόκρισης για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑΝΔΡΩΝ –ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
Αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα συμμετάσχουν κορυφαίοι Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, και οι οποίοι αναμένεται να σημειώσουν εξαιρετικές επιδόσεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή