Διευθυντής σχολείο γυρίζει την πλάτη στην αξιολόγηση Reviewed by Momizat on . Την παρακάτω επιστολή έστειλε στον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λάρισας,  ο διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκειακών τάξεων Κρανέας Ελασσόνας, κ. Ανδρέας Την παρακάτω επιστολή έστειλε στον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λάρισας,  ο διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκειακών τάξεων Κρανέας Ελασσόνας, κ. Ανδρέας Rating: 0

Διευθυντής σχολείο γυρίζει την πλάτη στην αξιολόγηση

Διευθυντής σχολείο γυρίζει την πλάτη στην αξιολόγηση

Την παρακάτω επιστολή έστειλε στον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λάρισας,  ο διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκειακών τάξεων Κρανέας Ελασσόνας, κ. Ανδρέας Διβράμης, ενημερώνοντάς τον ότι δεν θα συμμετάσχει στην επικείμενη  συνάντηση για την αξιολόγηση των διευθυντών. Στην επιστολή αναφέρει τα εξής:

Κύριε Διευθυντά

Επειδή κατά την κρίση μου οι διαδικασίες της «λεγόμενης» αξιολόγησης αντιτίθενται στην εύρυθμη και δημοκρατική λειτουργία του σχολείου, την οποία θεωρώ καθήκον κάθε διευθυντή, σας αναφέρω ότι συμμετέχω στην Απεργία – Αποχή  που έχει κηρύξει η ΟΛΜΕ από 10-10-2014 απ’ όλες τις διαδικασίες υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης των εκπαιδευτικών αλλά και αυτοαξιολόγησης – αξιολόγησης της σχολικής μονάδας και κάθε διαδικασίας αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου.

Για το λόγο αυτό και σε απάντηση της με αρ. πρωτ. 28749/19-11-2014 πρόσκλησής σας, σας γνωστοποιώ ότι δεν θα συμμετέχω στη συνάντηση η οποία έχει ως θέμα την επικείμενη αξιολόγηση.

Με τιμή Ο Διευθυντής

Διβράμης Ανδρέας  ΠΕ11

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή