Διευκρινήσεις από το Δ.Σ. των εργαζομένων του νοσοκομείου Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα και προς αποκατάσταση της έγκυρης ενημέρωσης, το προεδρείο του Δ.Σ του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Τρικάλων θεωρεί Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα και προς αποκατάσταση της έγκυρης ενημέρωσης, το προεδρείο του Δ.Σ του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Τρικάλων θεωρεί Rating: 0

Διευκρινήσεις από το Δ.Σ. των εργαζομένων του νοσοκομείου Τρικάλων

Διευκρινήσεις από το Δ.Σ. των εργαζομένων του νοσοκομείου Τρικάλων

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα και προς αποκατάσταση της έγκυρης ενημέρωσης, το προεδρείο του Δ.Σ του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Τρικάλων θεωρεί επιτακτική ανάγκη, την διευκρίνιση του θέματος της συνάντησης των 3 μελών του Δ.Σ με τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Διευκρινίζουμε  λοιπόν, ότι η συνάντηση των 3 μελών με τους τοπικούς βουλευτές , έγινε καθαρά με δική τους πρωτοβουλία χωρίς απόφαση και  ενημέρωση  του Δ.Σ του σωματείου.

Ενημερώνουμε ότι στο Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων συμμετέχουν 4 παρατάξεις και είναι 9μελές ( Πρόεδρος, Γενικός Γραμματέας , ταμίας, Α΄ Αντιπρόεδρος,  Β΄ Αντιπρόεδρος, Οργανωτικός  γραμματέας και 3 μέλη.

Η άποψη του σωματείου είναι  πως κάθε παράταξη έχει το δικαίωμα να προβεί σε δικές της ενέργειες, χωρίς όμως να επικαλείται την εκπροσώπηση του συλλόγου, όπου και όταν δεν υπάρχει απόφαση του Δ.Σ.

Τέλος να επισημάνουμε , ότι η θέση του Δ.Σ του σωματείου, τόσο για το θέμα των ατομικών συμβάσεων, όσο και για την απαίτηση μόνιμων οργανικών θέσεων στους κλάδους καθαριότητας, σίτισης και φύλαξης, είναι γνωστή και προκύπτει από αποφάσεις του Δ.Σ ( κατά πλειοψηφία) όπου είναι καταγεγραμμένη η στάση των μελών της μειοψηφίας και αποδεικνύεται από τα πρακτικά του σωματείου.

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΕΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                                              ΚΟΥΚΙΑ ΜΑΤΙΝΑ

                                          ΤΡΙΚΑΛΑ  9/1/2018

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή