Δυσκολίες για το “Ποτάμι” στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Μόνο δύο είναι προς το παρόν οι προτάσεις για το ψηφοδέλτιο του "Ποταμιού" στα Τρίκαλα. Στα 200 πρώτα της λίστας της συνονιστικής επιστροπής που προτάθηκε στον Μόνο δύο είναι προς το παρόν οι προτάσεις για το ψηφοδέλτιο του "Ποταμιού" στα Τρίκαλα. Στα 200 πρώτα της λίστας της συνονιστικής επιστροπής που προτάθηκε στον Rating: 0

Δυσκολίες για το “Ποτάμι” στα Τρίκαλα

Δυσκολίες για το “Ποτάμι” στα Τρίκαλα

Μόνο δύο είναι προς το παρόν οι προτάσεις για το ψηφοδέλτιο του “Ποταμιού” στα Τρίκαλα. Στα 200 πρώτα της λίστας της συνονιστικής επιστροπής που προτάθηκε στον επικεφαλής του Ποταμιού (παρότι υποστηρίζεται ότι δεν είανι κανονικό, αρχηγικό κόμμα) υπάρχουν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η υποψήφια ευρωβουλευτής Ζαχαρούλα Γιαβρούτα – Λούδα και ο συντονιστής στα Τρίκαλα Παναογιώτης Πιλάτος. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγιναν κρούσεις για συζητήσεις και σε νεοπαγή πολιτικά πρόσωπα, αλλά αυτά αρνήθηκαν ευγενικά μεν, κατηγορηματικά δε. Βεβαίως, έχουν γίνει συζητήσεις, αλλά θα πρέπει πάρα πολύ σύντομα να βρεθούν έξι άτομα, που να είναι και κάπως γνωστοί στην τρικαλινή κοινωνία και να πληρούν κάποια κριτήρια.
Στα λοιπά ονόματα που έχουν διαρρεύσει, συγκαταλέγονται οι υποψηφιότητες της πρώην ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ κ. Αννυς Ποδηματά και του γνωστού επιχειρηματία Στρατή Μούγερ στην Α’ Αθηνών, του αντιδημάρχου κ. Σπ. Πέγκα στην Α’ Θεσσαλονίκης και του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Δημ. Τσιόδρα στο υπόλοιπο Αττικής.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή