Δυστυχώς …τα ψηφαλάκια των ζωντανών είναι πιο πολλά από αυτά της απώλειας των ..νεκρών Reviewed by Momizat on . Εν μέσω του συγκινητικού κατακλυσμού των μηνυμάτων για την θλιβερή απώλεια της Φώφης Γεννηματά, είδα στις ειδήσεις και τα ρεπορτάζ για την λιτανεία του Αγίου Δη Εν μέσω του συγκινητικού κατακλυσμού των μηνυμάτων για την θλιβερή απώλεια της Φώφης Γεννηματά, είδα στις ειδήσεις και τα ρεπορτάζ για την λιτανεία του Αγίου Δη Rating: 0

Δυστυχώς …τα ψηφαλάκια των ζωντανών είναι πιο πολλά από αυτά της απώλειας των ..νεκρών

Δυστυχώς …τα ψηφαλάκια των ζωντανών είναι πιο πολλά από αυτά της απώλειας των ..νεκρών

Εν μέσω του συγκινητικού κατακλυσμού των μηνυμάτων για την θλιβερή απώλεια της Φώφης Γεννηματά, είδα στις ειδήσεις και τα ρεπορτάζ για την λιτανεία του Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη και ..έφριξα!

Ζήτημα ένας στους πέντε μεταξύ των χιλιάδων πιστών (?) να φορούσε μάσκα ενώ τα φιλήματα στις εικόνες με κατέβασμα της μάσκας ο κανόνας!

Στην Θεσσαλονίκη που δεν υπάρχει ούτε κρεβάτι ελεύθερο για COVID 19! Είμαι οπαδός της ατομικής ευθύνης αλλά περιμένω από την υπεύθυνη πολιτεία να λαμβάνει μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας όπως έχει υποχρέωση να πράττει.

Δυστυχώς όχι μόνο αυτό δεν συμβαίνει αλλά επικρατεί και αλαλούμ για τις παρελάσεις!

Τι περιμένει άραγε η κυβέρνηση; Να φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο;

Περίμενα ότι μπροστά στις επισημάνσεις των ειδικών αλλά και στοιχειώδης προσήλωση στην κοινή λογική θα την οδηγούσε στο να αντιδράσει ανάλογα.

Δυστυχώς …τα ψηφαλάκια των ζωντανών είναι πιο πολλά από αυτά της απώλειας των ..νεκρών φαίνεται. Κρίμα αγαπητέ κ Μητσοτάκη, ειλικρινά κρίμα!

Πάτρας Παναγιώτης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή