Δώρα Αναγνωστοπούλου: Αυτή είναι η δημοσιογράφος που αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ -Τέλος ο Πάνος Χαρίτος Reviewed by Momizat on . Τα νούμερα της τηλεθέασης ήταν πολύ χαμηλά και γι' αυτό στο Ραδιομέγαρο αποφάσισαν να ακολουθήσουν νέα στρατηγική για τη βραδινή ενημέρωση. Αντικαταστάτριά του Τα νούμερα της τηλεθέασης ήταν πολύ χαμηλά και γι' αυτό στο Ραδιομέγαρο αποφάσισαν να ακολουθήσουν νέα στρατηγική για τη βραδινή ενημέρωση. Αντικαταστάτριά του Rating: 0

Δώρα Αναγνωστοπούλου: Αυτή είναι η δημοσιογράφος που αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ -Τέλος ο Πάνος Χαρίτος

Δώρα Αναγνωστοπούλου: Αυτή είναι η δημοσιογράφος που αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ -Τέλος ο Πάνος Χαρίτος

Τα νούμερα της τηλεθέασης ήταν πολύ χαμηλά και γι’ αυτό στο Ραδιομέγαρο αποφάσισαν να ακολουθήσουν νέα στρατηγική για τη βραδινή ενημέρωση. Αντικαταστάτριά του θα είναι η Δώρα Αναγνωστοπούλου. Στην ΕΡΤ θέλουν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού και γι’ αυτό προσπαθούν να δώσουν αέρα ανανέωσης στο δελτίο.

Σύμφωνα με το aixmi.gr, ξεκινώντας τις καλοκαιρινές διακοπές του, ο Πάνος Χαρίτος παραδίδει, λοιπόν, τη σκυτάλη στο νέο και φωτογενές πρόσωπο της Δώρας Αναγνωστοπούλου. Αν και τίποτα δεν είναι οριστικό, οι πληροφορίες συγκλίνουν στο συμπέρασμα πως από τον Σεπτέμβριο εκείνη θα κάθεται στην «ηλεκτρική» καρέκλα.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή