Δώρο 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «Κόζιακας» και στον Καλαμαρά στην Ελάτη Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Η ειδησεογραφική ιστοσελίδα ΤΡΙΚΚΗpress προκηρύσσει διαγωνισμό με δώρο 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «Κόζιακας» στην Ελάτη Τρικάλων. Ακριβώς στο κέντρο της Ε Η ειδησεογραφική ιστοσελίδα ΤΡΙΚΚΗpress προκηρύσσει διαγωνισμό με δώρο 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «Κόζιακας» στην Ελάτη Τρικάλων. Ακριβώς στο κέντρο της Ε Rating: 0

Δώρο 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «Κόζιακας» και στον Καλαμαρά στην Ελάτη Τρικάλων

Δώρο 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «Κόζιακας» και στον Καλαμαρά στην Ελάτη Τρικάλων

Η ειδησεογραφική ιστοσελίδα ΤΡΙΚΚΗpress προκηρύσσει διαγωνισμό με δώρο 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «Κόζιακας» στην Ελάτη Τρικάλων. Ακριβώς στο κέντρο της Ελάτης και πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, το ξενοδοχείο «Κόζιακας» (http://www.koziakashotel.gr/) εξασφαλίζει όλες τις ανέσεις που θα επιθυμούσατε να έχετε στις αποδράσεις σας. H κομψή διακόσμηση και η αύρα της κλασικής πολυτέλειας χαρακτηρίζει τα δωμάτια του νεόδμητου «Κόζιακας Suites»!

Διαγωνισμός με δώρο 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «Κόζιακας» στην Ελάτη Τρικάλων

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό απαιτούνται 2 απλές ενέργειες.

1) Κάνετε Like (Μου αρέσει) στην σελίδα μας facebook.com/trikkipress.gr
2) Κάνετε Public Share (Δημόσια Κοινοποίηση) αυτήν την δημοσίευση

Ο νικητής/νικήτρια του διαγωνισμού θα επιλεγεί τυχαία με την βοήθεια της ιστοσελίδαςrandom.org και το βίντεο της κλήρωσης θα δημοσιευτεί μαζί με το όνομα του. Για να διαβάσετε όλους τους όρους συμμετοχής και διενέργειας του διαγωνισμού κάντε κλικ στοhttp://bit.ly/trikkipress.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή