Εγγραφές στον Βρεφονηπιακό Σταθμό του ΟΑΕΔ Reviewed by Momizat on .   Aπό την Παρασκευή 27 Μαΐου μέχρι και τις 10 Ιουνίου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων των δικαιούχων για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών-νηπίων στον Βρεφονηπιακ   Aπό την Παρασκευή 27 Μαΐου μέχρι και τις 10 Ιουνίου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων των δικαιούχων για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών-νηπίων στον Βρεφονηπιακ Rating: 0

Εγγραφές στον Βρεφονηπιακό Σταθμό του ΟΑΕΔ

paidikos stathmos

 

Aπό την Παρασκευή 27 Μαΐου μέχρι και τις 10 Ιουνίου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων των δικαιούχων για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών-νηπίων στον Βρεφονηπιακό Σταθμό του ΟΑΕΔ στα Τρίκαλα, όπως και της υπόλοιπης χώρας, για τη σχολική χρονιά 2016-2017.
Στον Βρεφονηπιακό Παιδικός Σταθμό του ΟΑΕ∆ γίνονται δεκτά βρέφη και νήπια από 8 μηνών έως και 4,5 ετών(προνήπια).
• Η λειτουργία του  αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει την 31η Ιουλίου του επομένου έτους, επί πέντε ημέρες την εβδομάδα, δηλαδή  από ∆ευτέρα έως Παρασκευή. Το ωράριο λειτουργίας των Σταθμών ξεκινά στις 06:45
και τελειώνει στις 16:00.
• Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός διακόπτει τη λειτουργία του, για τις θερινές διακοπές τον μήνα Αύγουστο και α) από 24 Δεκεμβρίου μέχρι και την 5ηΙανουαρίου, β) από τη
Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή του Θωμά, καθώς και κατά τις επίσημες αργίες των ∆ημοσίων Υπηρεσιών και τις τοπικές εορτές.
• Εφαρμόζεται ημερήσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης που εξασφαλίζει την αρμονική ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών.
•Η φιλοξενία των βρεφών-νηπίων είναι δωρεάν.
Οι γονείς–κηδεμόνες των βρεφών-νηπίων για να υποβάλουν αίτηση, θα πρέπει να απευθυνθούν στον τοπικό Βρεφονηπιακό Σταθμό (Διεύθυνση-5ουΣυντάγματος και Μαρτύρων Τηλ. 20431033223) τις εργάσιμες ημέρες από τις 09.00 έως τις 14.00.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων θα δημιουργηθούν
προσωρινοί Πίνακες Αξιολόγησης και Επιλογής για βρέφη από 8 μηνών έως και 17 μηνών, από 18 μηνών έως και 30 μηνών και από 31 μηνών έως την προσχολική ηλικία (προνήπια).
Μέσα σε διάστημα πέντε (5) εργάσιμων ημερών οι δικαιούχοι δύνανται να υποβάλλουν ενστάσεις στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς.
Οι τελικοί πίνακες επιλογής θα αναρτηθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.
Περισσότερες πληροφορίες και έντυπα της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕ∆, στη διεύθυνση www.oaed.gr.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή