Εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Τρικάλων – “Κανείς δεν επιλέγει να γίνει πρόσφυγας” Reviewed by Momizat on .   Η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων διοργανώνει εκδήλωση την Παρασκευή 20 Μάη 2016 και ώρα 7 μ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου για να παρουσιαστούν τα έργα ζωγραφικ   Η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων διοργανώνει εκδήλωση την Παρασκευή 20 Μάη 2016 και ώρα 7 μ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου για να παρουσιαστούν τα έργα ζωγραφικ Rating: 0

Εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Τρικάλων – “Κανείς δεν επιλέγει να γίνει πρόσφυγας”

 

POREIA 014

Η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων διοργανώνει εκδήλωση την Παρασκευή 20 Μάη 2016 και ώρα 7 μ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου για να παρουσιαστούν τα έργα ζωγραφικής των μαθητών Δημοτικών Σχολείων Τρικάλων με τίτλο: “Κανείς δεν επιλέγει να γίνει πρόσφυγας”. Μέσα αυτή την πρωτοβουλία η ΕΕΔΥΕ ανταποκρίνεται στο κοινό πνεύμα πανελλαδικά θεωρώντας πως με όλες τις μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας επιλέγουμε την συμβολή στον αγώνα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

-Απαγγελία του ποιήματος της Ουαρσάν Σάιρ που γεννήθηκε στην Κένυα και και μεγάλωσε στην Αγγλία. Στο ποίημα εξηγεί ποιοι και γιατί φεύγουν από την πατρίδα τους.

– Ομιλία από εκπρόσωπο της Επιτροπής Ειρήνης.

– Δημοτικούς χορούς και τραγούδιααπό το χορευτικό σύλλογο “Η Τρίκκη.

– Ψυχαγωγικό πρόγραμμα

– Απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων στα παιδιά που λαμβάνουν μέρος με έργα ζωγραφικής.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή