Κορυφώνονται σήμερα και στα Τρίκαλα , 17 Νοεμβρίου , οι εκδηλώσεις μνήμης της εξέγερσης των φοιτητών το 1973 ενάντια στη Χούντα των συνταγματαρχών.
Δυστυχώς και φέτος ” ένα πολυτεχνείο τρεις εκδηλώσεις ” , με το δήμο Τρικκαίων το μεσημέρι στην καθιερωμένη εκδήλωση της κεντρικής πλατείας από την οποία όμως απουσίαζαν οι Τρικαλινοί.
Είναι χαρακτηριστικό ότι κατατέθηκαν μόνο τρία στεφάνια , από τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου , τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη και η ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στις 6 το απόγευμα από το ΠΑΜΕ και άλλες οργανώσεις στην κεντρική πλατεία ενώ την ίδια ώρα οι εκπρόσωποι διαφόρων φορέων πραγματοποιούν άλλη εκδήλωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στην οποία συμμετέχει και ο Σύριζα.