Εκδηλώσεις στην Ι. Μονή Αγ. Γεωργίου Μυροφύλλου Τρικάλων Reviewed by Momizat on .     Ολοκληρώθηκαν οι αναστηλωτικές εργασίες  στις δυο από τις τρεις αρχαιότερες εκκλησίες της Ι. Μονής του Αγ. Γεωργίου στο Μυρόφυλλο Τρικάλων: της Πα     Ολοκληρώθηκαν οι αναστηλωτικές εργασίες  στις δυο από τις τρεις αρχαιότερες εκκλησίες της Ι. Μονής του Αγ. Γεωργίου στο Μυρόφυλλο Τρικάλων: της Πα Rating: 0

Εκδηλώσεις στην Ι. Μονή Αγ. Γεωργίου Μυροφύλλου Τρικάλων

Εκδηλώσεις στην Ι. Μονή Αγ. Γεωργίου Μυροφύλλου Τρικάλων

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι αναστηλωτικές εργασίες  στις δυο από τις τρεις αρχαιότερες εκκλησίες της Ι. Μονής του Αγ. Γεωργίου στο Μυρόφυλλο Τρικάλων: της Παναγίας, 1614 μ. Χ. και των Ταξιαρχών, 1739 μ. Χ.

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος γεωργιος μυροφυλλο

Ο Σύλλογος ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ και η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΡΟΦΥΛΛΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν ότι στις 15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του μοναστηριού εκδηλώσεις για την επαναλειτουργία των δυο αυτών εκκλησιών με τις καθιερωμένες θρησκευτικές τελετές και ομιλίες για την πορεία της Ι. Μονής στο πέρασμα των αιώνων, το αναστηλωτικό έργο που επιτελέστηκε και τις μελλοντικές προοπτικές διάσωσης του μοναστηριού σύμφωνα με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης.

Μυρόφυλλο - (38).JPG

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή