‘Εκκληση από τον Σύλλογο Τριτέκνων Τρικάλων Reviewed by Momizat on . ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14-3-2015 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΟΥ ΟΙΚΟYΜΕΝΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. ΠΗΡΕ ΦΩΤΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14-3-2015 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΟΥ ΟΙΚΟYΜΕΝΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. ΠΗΡΕ ΦΩΤΙ Rating: 0

‘Εκκληση από τον Σύλλογο Τριτέκνων Τρικάλων

‘Εκκληση από τον Σύλλογο Τριτέκνων Τρικάλων

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14-3-2015 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΟΥ ΟΙΚΟYΜΕΝΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ (ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΟ) ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΙΕΜΕΝΕ ΜΙΑ ΦΤΩΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.

ΗΡΘΕ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ( Γ.Ζ).

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΤΗΛ.6978237777 ΓΡΑΦΕΙΟΥ 2431038150 ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΚΕΥΗ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΙΟΥΛΙΟΣ

Αφήστε το σχόλιο σας