Εκλογές για νέο αντιπεριφερειάρχη στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ; Reviewed by Momizat on . Επειδή το σενάριο των πρόωρων βουλευτικών εκλογών εξακολουθεί να παραμένει στο πολιτικό παιχνίδι , αν λοιπόν , ο Αλέξης Τσίπρας οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές παρά Επειδή το σενάριο των πρόωρων βουλευτικών εκλογών εξακολουθεί να παραμένει στο πολιτικό παιχνίδι , αν λοιπόν , ο Αλέξης Τσίπρας οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές παρά Rating: 0

Εκλογές για νέο αντιπεριφερειάρχη στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ;

Εκλογές για νέο αντιπεριφερειάρχη στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ;

Επειδή το σενάριο των πρόωρων βουλευτικών εκλογών εξακολουθεί να παραμένει στο πολιτικό παιχνίδι , αν λοιπόν , ο Αλέξης Τσίπρας οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές παράδειγμα τον Σεπτέμβριο και ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. , αυτό δεν σημαίνει ότι η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων θα παραμείνει ακέφαλη.

Σύμφωνα με τον “Καλλικράτη” σε περίπτωση παραίτησης του αντιπεριφερειάρχη ακολουθεί ψηφοφορία μεταξύ των περιφερειακών συμβούλων και αυτός που θα καταλάβει την πρώτη θέση αναλαμβάνει τα καθήκοντα του αντιπεριφερειάρχη .

Καλού – κακού λοιπόν ας έχουν το νου τους οι περιφερειακοί σύμβουλοι Bασίλης Αναγνωστόπουλος , Γιώργος Τσίγκας , Ντίνος Μπάρδας , Χρηστος Γακόπουλος , Ευθύμης Ρετζιάς , Γιάννης Μπουτίνας και Αποστόλης Κολίτσας . 

Ο Μιχαλάκης  ας πάει στη βουλή να ψηφίζει μνημόνια για να σωθεί η Ελλάδα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή