Ελάτε να μαγειρέψουμε με γαλλικές λέξεις à la λληνικά! Reviewed by Momizat on . Ο Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Δημόσιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων, πιστός στο ετήσιο ραντεβού του με τις μαθήτριες και τους μαθητές του νομο Ο Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Δημόσιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων, πιστός στο ετήσιο ραντεβού του με τις μαθήτριες και τους μαθητές του νομο Rating: 0

Ελάτε να μαγειρέψουμε με γαλλικές λέξεις à la λληνικά!

Ο Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Δημόσιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων, πιστός στο ετήσιο ραντεβού του με τις μαθήτριες και τους μαθητές του νομού μας, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου ένα διήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένων στη γαλλική γλώσσα και τον γαλλικό πολιτισμό.

Με αφορμή τον φετινό διαγωνισμό γαλλοφωνίας που είχε ως θέμα «Le goût des mots» «Η γεύση των λέξεων» και με το σύνθημα «Ελάτε να μαγειρέψουμε με γαλλικές λέξεις à la ελληνικά», οι μαθητές θα πάρουν τον λόγο και θα μας ταξιδέψουν σε ένα γευστικό γαλλόφωνο ταξίδι με ποικιλία παρουσιάσεων : θεατρικά σκετς, τραγούδια, χορογραφίες, ποιήματα, μύθοι, ταινίες μικρού μήκους, video, παρουσιάσεις PPt, εικαστικές δημιουργίες.

 

Συμμετέχουν μαθητές των ακόλουθων σχολείων:

  • Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

1ο , 2ο , 3ο , 4ο , 6ο , 7ο , 9ο , 10ο , 13ο , 16ο, 17ο , 27ο, 28ο , 32ο , 33ο και 35ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων καθώς και τα Δημοτικά Σχολεία Πηγής , Βαλτινού, Παλαιομονάστηρου και Πύλης.

  • Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

1ο Γυμνάσιο, 4ο Γυμνάσιο και Μουσικό Σχολείο Τρικάλων καθώς και το 2ο Γυμνάσιο Καλαμπάκας

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 10ου Δημοτικού Σχολείου, παραπλεύρως της εκκλησίας του Αγίου Νεκταρίου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα. :

 

Σάββατο 14 Μαΐου 2016 :     6:30μ.μ.- 8:30μ.μ.

Κυριακή 15 Μαΐου 2016  ;    11:00π.μ. – 01:00μ.μ.  και  6:30μ.μ.- 8:30μ.μ.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή