‘Ελεος Παναγιά μου !!! Στα Τρίκαλα ετοιμάζονται να στήσουν “μνημείο” στο Λεωφορείο χωρίς Οδηγό Reviewed by Momizat on . Στη Δημοτική Αρχή εξακολουθούν να έχουν τη βεβαιότητα πως έχουν πετύχει λαβράκι με το περίφημο ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ χωρίς ΟΔΗΓΟ το οποίο  έκανε την εμφάνιση του πριν δυο χ Στη Δημοτική Αρχή εξακολουθούν να έχουν τη βεβαιότητα πως έχουν πετύχει λαβράκι με το περίφημο ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ χωρίς ΟΔΗΓΟ το οποίο  έκανε την εμφάνιση του πριν δυο χ Rating: 0

‘Ελεος Παναγιά μου !!! Στα Τρίκαλα ετοιμάζονται να στήσουν “μνημείο” στο Λεωφορείο χωρίς Οδηγό

‘Ελεος Παναγιά μου !!! Στα Τρίκαλα ετοιμάζονται να στήσουν “μνημείο” στο Λεωφορείο χωρίς Οδηγό

Στη Δημοτική Αρχή εξακολουθούν να έχουν τη βεβαιότητα πως έχουν πετύχει λαβράκι με το περίφημο ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ χωρίς ΟΔΗΓΟ το οποίο  έκανε την εμφάνιση του πριν δυο χρόνια περίπου στα Τρίκαλα.

Τιμής ένεκεν ο Δήμος ετοιμάζει να στήσει “άγαλμα” το λεωφορείο το οποίο αναμένεται να στηθεί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και συγκεκριμένα στον χώρο που υπήρχε η ταβέρνα “Κωστάρας”.

Μην απορείτε , μη χαμογελάτε , είναι αλήθεια !!!

Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι πρόκειται για καρακιτσαριό και θα έχει απόλυτο δίκιο.

Σε μια πλατεία όπως μαρτυρεί και η ονομασίας της – πλατεία Εθνικής Αντίστασης – όπου έχουν σημειωθεί γεγονότα που σημάδεψαν την τοπική ιστορία της πόλης η Δημοτική Αρχή επιλέγει να στήσει άγαλμα το περίφημο “γκαβό” λεωφορείο.

Στην πλατεία η οποία σηματοδοτεί τον αγώνα του Τρικαλινού λαού για ανεξαρτησία , ελευθερία , δημοκρατία και υπενθυμίζει στη νέα γενιά τις αξίες για τις οποίες θα πρέπει να επαγρυπνεί και να παλεύει.

Δίπλα από το άγαλμα του Διονυσίου Τρίκκης .

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε να κατατίθενται στεφάνια κάθε χρόνο και θα τα έχουμε δει όλα σ΄αυτή τη ριμάδα τη ζωή.

Θα πέσει πολύ χοντρό γέλιο .

 

Σχόλια (2)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή