Ελευθεριακοί Αναρχικοί Τρίκαλα – Aναλαμβάνουμε την ευθύνη για τη φωτιά στο πάρκο Ματσόπουλου Reviewed by Momizat on . «΄΄ Θα έρθει η μέρα που η σιωπή μας θα είναι πιο δυνατή από τις φωνές που καταπνίγεται σήμερα΄΄ Η 1η Μάη πέρασε ως συνήθως απαρατήρητη και δεν κουνήθηκε φύλλο γ «΄΄ Θα έρθει η μέρα που η σιωπή μας θα είναι πιο δυνατή από τις φωνές που καταπνίγεται σήμερα΄΄ Η 1η Μάη πέρασε ως συνήθως απαρατήρητη και δεν κουνήθηκε φύλλο γ Rating: 0

Ελευθεριακοί Αναρχικοί Τρίκαλα – Aναλαμβάνουμε την ευθύνη για τη φωτιά στο πάρκο Ματσόπουλου

Ελευθεριακοί Αναρχικοί Τρίκαλα – Aναλαμβάνουμε την ευθύνη για τη φωτιά στο πάρκο Ματσόπουλου

«΄΄ Θα έρθει η μέρα που η σιωπή μας θα είναι πιο δυνατή από τις φωνές που καταπνίγεται σήμερα΄΄

Η 1η Μάη πέρασε ως συνήθως απαρατήρητη και δεν κουνήθηκε φύλλο για ακόμη μια φορά στην πόλη μας, ούτε από το κόσμο της εργατιάς, αλλά ούτε κι’ από τους ξεφτίλες εργατοπατέρες και τους ντόπιους φορείς.

Έτσι είπαμε να αναλάβουμε εμείς δράση ταράζοντας έστω και για λίγο την μεσημεριανή ραστώνη που πρόσφερε το πασχαλινό τραπέζι πυρπολώντας των Μύλο των Ξωτικών στην πίσω Βορειοδυτική πλευρά του στις 1:30 το μεσημέρι της Κυριακή(1.5.16) με ένα μπιτόνι βενζίνη και λίγα στουπιά.

Τα πρόσωπα μας γέμισαν ικανοποίηση βλέποντας τους γλεντζέδες χριστιανοταλιμπάν να τρέχουν πανικόβλητοι για να σώσουν μια επιχείρηση του Δήμου που μόνο χρέη έχει να τους προσφέρει.

Με έναν Δήμαρχο που το μόνο που τον νοιάζει είναι τα φράγκα στήνοντας τέτοιου είδους θεματικά πάρκα (παρέα με ιδιωτικές εταιρίες βλέπε e-trikala), “δανείζοντας” ποδήλατα για μόστρα και όχι για εξυπηρέτηση, μπλοκάροντας λογαριασμούς τραπεζών, αλλά και φτιάχνοντας βαρκούλες και άλλες τέτοιες μπούρδες δημιουργώντας την δικιά του κοινωνία του θεάματος και αδιαφορώντας για την πραγματική σημασία της ημέρας θα παίρνει πάντοτε τέτοιου είδους απαντήσεις.

Η ενέργεια μας αυτή είναι αφιερωμένη σε όσους θυσιάστηκαν πριν 130 χρόνια στην εξέγερση των εργατών του Σικάγο για ανατροπή του κόσμου της εξουσίας.

Στα συντρίμμια της υπάρχουσας κοινωνίας του κράτους και του κεφαλαίου να χτίσουμε μια άλλη με τα δικά μας προτάγματα, αυτά της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, της ελευθερίας και της δικαιοσύνης. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ.

Ελευθεριακοί Αναρχικοί Τρίκαλα».

 

«indymedia»

Σχόλια (2)

 • Αριστοτέλης Παπαδόπουλος

  Το διάβασα και νόμισα πως είναι είναι σατυρικό δημοσίευμα.. έτσι για να σπάμε πλάκα….
  Τελικά, αφού διαπίστωσα πως είναι μάλλον αληθινό… συνειδητοποίησα, γι’ακόμη μια φορά, πως αυτοί οι αυτοαποκαλούμενοι “αναρχικοί “ είναι της πλάκας ή μαλλον καλύτερα για τα μπάζα….
  Άκου εκεί αντισυστημικός και ταξικός εργατικός αγώνας με το κάψιμο του δεντρόσπιτου του Αϊ Βασίλη….Δεν πήγαν φαίνεται ποτέ να δουλέψουν σε κανένα εργοστάσιο και να οργανώνουν κανένα συνδικάτο να δουν τι εστι” βερύκοκο” και ταξική πάλη…και κάθονται και παίζουν επικίνδυνα για τη νοημοσύνη τους παιχνίδια με βενζίνες και στουπιά…βλέποντας ως ταξικό τους εχθρό τον Αϊ Βασίλη και τη Νεράιδα των Χριστουγέννων!!!
  Τώρα… δεν ξέρω τι να κάνω… να γελάσω με τις γελοιοτητές τους ή να κλάψω όπως τα παιδιά, γιατί κάηκε το σπίτι του Αι Βασίλη;

  Απάντηση
 • periergos

  Και ύστερα όταν τους λένε πρακτοράκια της ασφάλειας, βαρεμένα στον εγκέφαλο πρεζόνια, συνειδητά η ασυνείδητα όργανα της αντίδρασης, στεναχωρούνται! Αμα είναι μαγκάκια ας βγούν στο φως , φάτσα μούρη και με την μολώτοφ στο χέρι για να δούν τι θα πεί επανάσταση .

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή