Εμπνευση ζωής Reviewed by Momizat on .   Ο αθλητισμός δεν περιορίζεται στα στενά όρια των επιδόσεων. Πολλές φορές σπάει το… φράγμα της αγωνιστικής ρουτίνας στην αναζήτηση του καλύτερου αποτελέσμ   Ο αθλητισμός δεν περιορίζεται στα στενά όρια των επιδόσεων. Πολλές φορές σπάει το… φράγμα της αγωνιστικής ρουτίνας στην αναζήτηση του καλύτερου αποτελέσμ Rating: 0

Εμπνευση ζωής

Εμπνευση ζωής

 

Ο αθλητισμός δεν περιορίζεται στα στενά όρια των επιδόσεων. Πολλές φορές σπάει το… φράγμα της αγωνιστικής ρουτίνας στην αναζήτηση του καλύτερου αποτελέσματος και αγγίζει το ρεκόρ της ανθρωπιάς και της έμπνευσης ζωής. Γιατί ο πραγματικός αθλητισμός είναι η ίδια η ζωή.
Πως θα μπορούσε λοιπόν η πρωταθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων Αναστασία Καρακατσάνη, η οποία στο πρόσφατο παρελθόν τίμησε τις φανέλες των Τρικαλινών συλλόγων ΓΕΑΤ και ΓΣΤ, να μην… τρέξει στο κάλεσμα της Παναγιώτας ,η οποία αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας; Δεν δίστασε ούτε δευτερόλεπτο να βρεθεί κοντά στη μικρή Τρικαλινή αθλήτρια που αναρρώνει, χαρίζοντάς της ένα μετάλλιο, προσφέροντας έτσι μεγάλη χαρά, αφού η Αναστασία βρίσκεται ανάμεσα στα ινδάλματα της. Μια επίσκεψη, ένα χάδι, ένα χαμόγελο, στάθηκαν ικανά να «απογειώσουν» την Παναγιώτα και να δείξουν απλόχερα, πόσο εύκολα μπορεί να λιγοστέψει ο πόνος ενός συνανθρώπου μας. Να καταδείξει επίσης πόση «ψυχάρα» διαθέτει η Αναστασία, πρωταθλήτρια κι έξω από τους αγωνιστικούς χώρους!

Πάνος Γιδόπουλος 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή