ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Τρίτη – Χαλάζι και μπόρες τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού Reviewed by Momizat on . Χαλάζι, μπόρες και μποφόρ, τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού -  Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται την Πέμπτη Mεταβολή του καιρού από τις πρωινές ώρ Χαλάζι, μπόρες και μποφόρ, τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού -  Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται την Πέμπτη Mεταβολή του καιρού από τις πρωινές ώρ Rating: 0

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Τρίτη – Χαλάζι και μπόρες τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Τρίτη – Χαλάζι και μπόρες τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού

Χαλάζι, μπόρες και μποφόρ, τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού –  Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται την Πέμπτη

Mεταβολή του καιρού από τις πρωινές ώρες της Tρίτης και από τα δυτικά, με κατά περιόδους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους (6-7 μποφόρ) και πτώση της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Αύριο Τρίτη, τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και σταδιακά μέχρι το τέλος της ημέρας η δυτική και κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Πελοπόννησος, η ανατολική Στερεά και η Θεσσαλία.

Mεθαύριο Τετάρτη, όλες οι προαναφερθείσες περιοχές κατά διαστήματα και κυρίως η ανατολική ηπειρωτική χώρα, συμπεριλαμβανομένης και  της Αττικής.

Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται την Πέμπτη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή