Εξαπάτηση ηλικιωμένης και αφαίρεση σημαντικού χρηματικού ποσού Reviewed by Momizat on . Δυστυχώς παρά τις ενέργειες των αστυνομικών Αρχών τα περιστατικά απάτης συνεχίζονται και στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας. Ένα ακόμη ήρθε στην επιφάνεια σήμερα Δυστυχώς παρά τις ενέργειες των αστυνομικών Αρχών τα περιστατικά απάτης συνεχίζονται και στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας. Ένα ακόμη ήρθε στην επιφάνεια σήμερα Rating: 0

Εξαπάτηση ηλικιωμένης και αφαίρεση σημαντικού χρηματικού ποσού

Εξαπάτηση ηλικιωμένης και αφαίρεση σημαντικού χρηματικού ποσού

Δυστυχώς παρά τις ενέργειες των αστυνομικών Αρχών τα περιστατικά απάτης συνεχίζονται και στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας. Ένα ακόμη ήρθε στην επιφάνεια σήμερα νωρίς το μεσημέρι με θύμα ηλικιωμένη γυναίκα σε μεγάλο δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Φαρκαδόνας.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του «KriniTrikalon.gr» από κατοίκους σήμερα νωρίς το μεσημέρι άγνωστος προσέγγισε την ηλικιωμένη που κατοικεί, όπως προαναφέρθηκε, σε μεγάλο δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Φαρκαδόνας. Ο άνδρας προσποιήθηκε τεχνικό της ΔΕΗ, που επισκέφτηκε την οικία για να αποκαταστήσει βλάβη που προέκυψε στο δίκτυο. Ο άνδρας ζήτησε από την ηλικιωμένη, να απομακρύνει χρήματα που τυχόν διέθετε στο σπίτι καθώς λόγω των εργασιών και της ακτινοβολίας των μηχανημάτων θα γινόταν βραχυκύκλωμα και θα καιγόταν τα χαρτονομίσματα.
Η γυναίκα υπέπεσε στην παγίδα του αγνώστου, λαμβάνοντας στα χέρια της το χρημματικό ποσό που διέθετε στο σπίτι. Άμεσα ο άγνωστος στη θέα των χαρτονομισμάτων άρπαξε τα χρήματα και χωρίς να το αντιληφθεί η ηλικιωμένη έγινε άφαντος, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αφήστε το σχόλιο σας