Εορτασμός της «Ημέρας τιμής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» Reviewed by Momizat on . Στις 7 Ιουνίου 2015, Κυριακή των Αγίων Πάντων, θα εορτασθεί πανελλαδικά η καθιερωμένη «Ημέρα τιμής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας». Στο πλαίσιο του εορ Στις 7 Ιουνίου 2015, Κυριακή των Αγίων Πάντων, θα εορτασθεί πανελλαδικά η καθιερωμένη «Ημέρα τιμής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας». Στο πλαίσιο του εορ Rating: 0

Εορτασμός της «Ημέρας τιμής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

astynomia

Στις 7 Ιουνίου 2015, Κυριακή των Αγίων Πάντων, θα εορτασθεί πανελλαδικά η καθιερωμένη «Ημέρα τιμής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, στις έδρες των νομών της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία και στη συνέχεια θα αναγνωσθεί η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, στους κάτωθι Ιερούς Ναούς:

• Λάρισα: Ιερός Ναός Πέτρου και Παύλου.
• Βόλος: Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου.
• Καρδίτσα: Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης
• Τρίκαλα: Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου.

Στις εκδηλώσεις καλούνται να παραστούν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών, Δικαστικών και Στρατιωτικών Αρχών, των τοπικών φορέων και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για να τιμήσουν με την παρουσία τους, τους αποστράτους της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή