«Επίσκεψη Ισπανών Travel Bloggers στα Μετέωρα» Reviewed by Momizat on .   Η “Meteora Thrones Tour On Time” (www.meteoratour.com) στα πλαίσια της προβολής και της ανάδειξης της περιοχής των Μετεώρων φιλοξενεί ομάδα Travel Blogge   Η “Meteora Thrones Tour On Time” (www.meteoratour.com) στα πλαίσια της προβολής και της ανάδειξης της περιοχής των Μετεώρων φιλοξενεί ομάδα Travel Blogge Rating: 0

«Επίσκεψη Ισπανών Travel Bloggers στα Μετέωρα»

ISPANOI MTEORA

 

Η “Meteora Thrones Tour On Time” (www.meteoratour.com) στα πλαίσια της προβολής και της ανάδειξης της περιοχής των Μετεώρων φιλοξενεί ομάδα Travel Bloggers από την Ισπανία την Κυριακή 23 Αυγούστου.

Εμφάνιση slider mibauldeblogs1.JPG

Η 14μελής αποστολή διατηρεί το ευρέως γνωστό στην Ισπανία και όχι μόνο ιστότοπο www.mibauldeblogs.com με μεγάλη διείσδυση στα social media και το διαδίκτυο.

Κατά την επίσκεψη της η αποστολή θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το μοναδικό παγκοσμίως γεωλογικό φαινόμενο των Μετεώρων και να επισκεφθεί τις Ιερές Μονές.

Εμφάνιση slider mibauldeblogs2.JPG

Η καταγραφή της εμπειρίας τους με τον άρτιο φωτογραφικό εξοπλισμό που διαθέτουν αποτελεί θαυμάσια ευκαιρία για την περιοχή να επικοινωνήσει με ένα από τα δυναμικότερα κομμάτια του διαδικτύου, τους ανθρώπους που κάνουν άλλους ανθρώπους να ονειρεύονται και να ταξιδεύουν μέσα από τα blogs.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή