Επίσκεψη των ενοριτών Αγίας Παρασκευής Βαρουσίου στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Παγκόσμια ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) σήμερα 3 Δεκεμβρίου και ο Σύλλογος Ενοριτών Αγίας Παρασκευής Βαρουσίου, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα προβλήματ Παγκόσμια ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) σήμερα 3 Δεκεμβρίου και ο Σύλλογος Ενοριτών Αγίας Παρασκευής Βαρουσίου, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα προβλήματ Rating: 0

Επίσκεψη των ενοριτών Αγίας Παρασκευής Βαρουσίου στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων

Επίσκεψη των ενοριτών Αγίας Παρασκευής Βαρουσίου στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων

Παγκόσμια ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) σήμερα 3 Δεκεμβρίου και ο Σύλλογος Ενοριτών Αγίας Παρασκευής Βαρουσίου, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα προβλήματα των συνανθρώπων μας που περισσεύουν στους χαλεπούς καιρούς μας, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων για την στήριξη των περιθαλπομένων του Θεραπευτηρίου.

Ο Σύλλογος των ενοριτών, με επικεφαλής τον π. Βασίλειο και τον γνωστό γιατρό κ. Θ. Γκαλέα, ξεναγήθηκε στους χώρους του Θεραπευτηρίου από τον Αντιπρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Ραχιώτη, το μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου κ. Βάσω Κωστοπούλου και τους υπαλλήλους του Θεραπευτηρίου, οι οποίοι και παρουσίασαν στους επισκέπτες την λειτουργία και το έργο του Ιδρύματος.

Οι κάτοικοι της ενορίας συνομίλησαν επί μακρόν με τους περιθαλπόμενους  στους οποίους παρείχαν ψυχολογική στήριξη και μοίρασαν δώρα, ενώ ο κ. Γκαλέας, αφού τους ψυχαγώγησε παίζοντας με φυσαρμόνικα γνωστά άσματα, μίλησε για την ιερή αποστολή και την προσφορά του Θεραπευτηρίου Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή