"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9 C
Trikala

Επίσκεψη των ενοριτών Αγίας Παρασκευής Βαρουσίου στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παγκόσμια ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) σήμερα 3 Δεκεμβρίου και ο Σύλλογος Ενοριτών Αγίας Παρασκευής Βαρουσίου, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα προβλήματα των συνανθρώπων μας που περισσεύουν στους χαλεπούς καιρούς μας, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων για την στήριξη των περιθαλπομένων του Θεραπευτηρίου.

Ο Σύλλογος των ενοριτών, με επικεφαλής τον π. Βασίλειο και τον γνωστό γιατρό κ. Θ. Γκαλέα, ξεναγήθηκε στους χώρους του Θεραπευτηρίου από τον Αντιπρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Ραχιώτη, το μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου κ. Βάσω Κωστοπούλου και τους υπαλλήλους του Θεραπευτηρίου, οι οποίοι και παρουσίασαν στους επισκέπτες την λειτουργία και το έργο του Ιδρύματος.

Οι κάτοικοι της ενορίας συνομίλησαν επί μακρόν με τους περιθαλπόμενους  στους οποίους παρείχαν ψυχολογική στήριξη και μοίρασαν δώρα, ενώ ο κ. Γκαλέας, αφού τους ψυχαγώγησε παίζοντας με φυσαρμόνικα γνωστά άσματα, μίλησε για την ιερή αποστολή και την προσφορά του Θεραπευτηρίου Τρικάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης