Επιτυχίες των αθητών του Γ.Σ. Τρικάλων στη Ρουμανία Reviewed by Momizat on . Το περασμένο Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουλίου έγινε στην πόλη Clouj Napoca της Ρουμανίας το Διεθνές Πρωτάθλημα Στίβου – Κύπελλο Στίβου Ανδρών – Γυναικών της χώρας Το περασμένο Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουλίου έγινε στην πόλη Clouj Napoca της Ρουμανίας το Διεθνές Πρωτάθλημα Στίβου – Κύπελλο Στίβου Ανδρών – Γυναικών της χώρας Rating: 0

Επιτυχίες των αθητών του Γ.Σ. Τρικάλων στη Ρουμανία

Επιτυχίες των αθητών του Γ.Σ. Τρικάλων στη Ρουμανία

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουλίου έγινε στην πόλη Clouj Napoca της Ρουμανίας το Διεθνές Πρωτάθλημα Στίβου – Κύπελλο Στίβου Ανδρών – Γυναικών της χώρας (Campionatele Internationale ale Romaniei -Cupa Romaniei de Seniori).

Στους αγώνες αυτούς πήραν μέρος και δύο αθλητές του Γ.Σ.Τρικάλων, ο Χαράλαμπος Λαγός κι ο Γιώργος Πόπα.

Και οι δύο αθλητές πραγματοποίησαν έξοχη εμφάνιση ιδιαίτερα στο δρόμο των 800μ.

Πιο συγκεκριμένα ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΑΓΟΣ μετά από μάχη στα τελευταία μέτρα έχασε την 1η θέση κυριολεκτικά στο νήμα από τον Ρουμάνο συναθλητή του με επίδοση 1΄ 53΄΄18 έναντι 1΄53΄΄11, παίρνοντας τη 2η θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ενδιάμεσα περάσματα στη συγκεκριμένη κούρσα ήταν αργά.

Ο  ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΠΑ αφού πήρε μέρος το Σάββατο στο δρόμο των 400μ (δεν είναι το αγώνισμά του)πέτυχε  την επίδοση των 50΄΄56 καταλαμβάνοντας την 11η θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι έβρεχε κατά τη διάρκεια των αγώνων. Την Κυριακή πήρε μέρος στο δρόμο των 800μ κερδίζοντας την 1η θέση στη σειρά του και την 3η στη συνολική κατάταξη (2ος ήταν ο Λαγός) με νέο ατομικό ρεκόρ 1΄53΄΄62  μετά το                     1΄54΄΄  που είχε πετύχει στη Χαλκίδα πριν από 15 μέρες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή