Εργασίες επέκτασης στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Reviewed by Momizat on . Ακόμη ένα έργο για σχολείο υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων. Πρόκειται για την επέκταση του ιστορικού 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, για το οποίο ο Δήμος με 38.000 Ακόμη ένα έργο για σχολείο υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων. Πρόκειται για την επέκταση του ιστορικού 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, για το οποίο ο Δήμος με 38.000 Rating: 0

Εργασίες επέκτασης στο 5ο Δημοτικό Σχολείο

Εργασίες επέκτασης στο 5ο Δημοτικό Σχολείο

Ακόμη ένα έργο για σχολείο υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων. Πρόκειται για την επέκταση του ιστορικού 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, για το οποίο ο Δήμος με 38.000 ευρώ αγοράζει παρακείμενη έκταση. Η αγορά αυτή, έχοντας ήδη εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, σημαίνει ότι οδεύει στο να δοθεί λύση σε ένα πάγιο αίτημα της σχολικής κοινότητας του ιστορικού αυτού σχολείου. Ετσι, δημιουργείται χώρος για στέγαση διδακτικών αιθουσών και αυξάνονται οι δυνατότητες για βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Ο Δήμος Τρικκαίων είχε ασχοληθεί επί μακρόν με το όλο ζήτημα, με γνώμονα την επιτάχυνση των διαδικασιών, αφού, όπως τόνισε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, στοχεύουμε στη βελτίωση των κτηριακών εγκαταστάσεων στα σχολεία του Δήμου μας».
Πλέον, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με την οποία έχει υπογραφεί προγραμματική σύμβαση, καταθέτει το έργο προς ένταξη και με τη χρηματοδότηση του Δήμου, προωθείται ένα πολύ σημαντικό έργο για τους μαθητές, και τους εκπαιδευτικούς.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή