Ερυθρός Σταυρός : Yγειονομική κάλυψη στο αθλητικό κέντρο Σκαμνιές Reviewed by Momizat on . Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο «ΣΚΑΜΝΙΕΣ ΠΗΓΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ», το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου όλων των κατηγοριών και στους αγώνες συμμετ Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο «ΣΚΑΜΝΙΕΣ ΠΗΓΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ», το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου όλων των κατηγοριών και στους αγώνες συμμετ Rating: 0

Ερυθρός Σταυρός : Yγειονομική κάλυψη στο αθλητικό κέντρο Σκαμνιές

Ερυθρός Σταυρός : Yγειονομική κάλυψη στο αθλητικό κέντρο Σκαμνιές

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο «ΣΚΑΜΝΙΕΣ ΠΗΓΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ», το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου όλων των κατηγοριών και στους αγώνες συμμετείχαν 500 περίπου αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Ο τοπικός Ερυθρός Σταυρός πιστός στη διαχρονική του αποστολή δίνει πάντα το παρών σε σημαντικές δράσεις .
Μετά από αίτημα των διοργανωτών,  η νοσηλεύτρια του Τμήματος Τρικάλων του Ε.Ε.Σ. με ομάδα 9 εθελοντών, παρείχαν την απαραίτητη υγειονομική κάλυψη στους αθλητές, καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Παρά δε, τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, πλήθος τραυματισμών αντιμετωπίστηκε με επιτυχία, συμβάλλοντας κατ’ αυτό τον τρόπο στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή