Ερχονται τα πρώτα χιόνια στις βουνοκορφές στη Μαγνησία Reviewed by Momizat on . Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται η πρώτη ψυχρή εισβολή στη Μαγνησία, με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας, τις βροχές και την ελαφρά χιονόπτωση στις Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται η πρώτη ψυχρή εισβολή στη Μαγνησία, με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας, τις βροχές και την ελαφρά χιονόπτωση στις Rating: 0

Ερχονται τα πρώτα χιόνια στις βουνοκορφές στη Μαγνησία

Ερχονται τα πρώτα χιόνια στις βουνοκορφές στη Μαγνησία

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται η πρώτη ψυχρή εισβολή στη Μαγνησία, με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας, τις βροχές και την ελαφρά χιονόπτωση στις ορεινές περιοχές. Το πρώτο χιόνι στη Μαγνησία αναμένεται να σημειωθεί σε υψόμετρο άνω των 1.000 μέτρων, στις πιο ψηλές κορυφές της Οθρυος και πιθανότατα του Πηλίου. Το σκηνικό του καιρού αλλάζει σταδιακά από σήμερα το βράδυ, με τις βροχοπτώσεις να γίνονται κυρίως αισθητές από το Σάββατο, αλλά και στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας.

Οι ενδείξεις του υδράργυρου θα ακολουθήσουν πτωτική πορεία αντίστοιχα, με τις μέγιστες τιμές να αγγίζουν τους 9 βαθμούς στην πόλη του Βόλου στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Στις ορεινές και τις ημιορεινές περιοχές θα σημειώσουν ακόμη μεγαλύτερη πτώση και αναμένεται να φτάσουν πολύ κοντά στο μηδέν. Αρκετά χιόνια αναμένονται το ίδιο διάστημα στη Δυτική Θεσσαλία και συγκεκριμένα στις ορεινές περιοχές, στον Ολυμπο και τον Κίσσαβο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή