Ετοιμάζεται ο Τάκης Χαντζής Reviewed by Momizat on . Πολλοί θα ήθελαν να βρεθούν στον δημαρχιακό θώκο Φαρκαδόνας. Και εν μέσω διαφόρων υποψηφιοτήτων (ή δηλώσεων περί υποψηφιοτήτων), μια ακόμη κυοφορείται και είναι Πολλοί θα ήθελαν να βρεθούν στον δημαρχιακό θώκο Φαρκαδόνας. Και εν μέσω διαφόρων υποψηφιοτήτων (ή δηλώσεων περί υποψηφιοτήτων), μια ακόμη κυοφορείται και είναι Rating: 0

Ετοιμάζεται ο Τάκης Χαντζής

Ετοιμάζεται ο Τάκης Χαντζής

Πολλοί θα ήθελαν να βρεθούν στον δημαρχιακό θώκο Φαρκαδόνας.

Και εν μέσω διαφόρων υποψηφιοτήτων (ή δηλώσεων περί υποψηφιοτήτων), μια ακόμη κυοφορείται και είναι πιθανόν να λάβει σάρκα και οστά.

Ο τέως Δήμαρχος Πελινναίων και νυν δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας κ. Δημ. Χαντζής είναι το πρόσωπο που τις τελευταίες ημέρες έχει συγκεντρώσει το φως της δημοσιότητας.

Πάρα πολλές πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο κ Χαντζής θα επιχειρηθεί να κατέλθει στον στίβο ως υποψήφιος Δήμαρχος.

Βάσει των πληροφοριών, ήδη γίνονται επαφές, ήδη υπάρχουν συζητήσεις και ήδη επιχειρείται να συγκροτηθεί μια ομάδα, η οποία θα στηρίξει την υποψηφιότητα.

Τυπικώς, δεν έχει λήξει κάτι. Ούτε με σιγουριά μπορεί κάποιος να πει ότι ο επιτυχημένος επιχειρηματίας θα λάβει την απόφαση.

Όμως, οι σχετικές συζητήσεις στον κάμπο, δίνουν και παίρνουν. Κυρίως συνίστανται στο ότι ο κ. Χαντζής μπορεί να συσπειρώσει δυνάμεις που δεν είχαν σαφή προσανατολισμό και να δρομολογήσει στόχους .

Αυτό που φαίνεται να συμβαίνει, είναι να δημιουργείται ένας πόλος που θα διεκδικήσει με αξιώσεις τον πιο ομοιογενή Δήμο του νομού και ένας από τους έχοντες τις μεγαλύτερες δυνατότητες στη χώρα.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή