Ευχαριστήρια επιστολή του Bαγγέλη Κίτου Reviewed by Momizat on . Ολοκληρώθηκε σήμερα ένας κύκλος της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας   με την παράδοση των καθηκόντων μου στο νέο διευθυντή του Δ.ΙΕΚ Τρικάλων. Υπηρέτησα την επ Ολοκληρώθηκε σήμερα ένας κύκλος της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας   με την παράδοση των καθηκόντων μου στο νέο διευθυντή του Δ.ΙΕΚ Τρικάλων. Υπηρέτησα την επ Rating: 0

Ευχαριστήρια επιστολή του Bαγγέλη Κίτου

Ευχαριστήρια επιστολή του Bαγγέλη Κίτου

Ολοκληρώθηκε σήμερα ένας κύκλος της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας  

με την παράδοση των καθηκόντων μου στο νέο διευθυντή του Δ.ΙΕΚ Τρικάλων. Υπηρέτησα την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση από το πόστο του Διευθυντή του Δ.ΙΕΚ για δώδεκα συνεχή  χρόνια στοχεύοντας πάντα στη βελτίωση και τη στήριξη του θεσμού επ’ ωφελεία της νέας γενιάς.

Από το 2004 έως σήμερα λειτούργησαν στο ΙΕΚ Τρικάλων 101 τμήματα κατάρτισης 26 διαφορετικών ειδικοτήτων με εγγραφές  για περισσότερους από 2500 καταρτιζόμενους στους οποίους εύχομαι καλή σταδιοδρομία.  Εκτός από τη διαδικασία αναβάθμισης της κατάρτισης, αντικατάστασης του παλαιού εξοπλισμού με νέο, την οργάνωση της πρακτικής άσκησης και της ηλεκτρονικής μηχανοργάνωσης υπήρξαν και μία σειρά από άλλες πρωτοβουλίες που στήριξαν το εκπαιδευτικό έργο.

IEK

Αξίζει να τονιστεί ότι υλοποιήθηκαν τα χρόνια αυτά 17 Ευρωπαϊκά προγράμματα ανταλλαγής LdVκαι Erasmus+, με αποτέλεσμα την επιμόρφωση σε 6 διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες 84 εκπαιδευτών και 145 καταρτιζομένων. Ήδη έχουν εγκριθεί 2 ακόμα Ευρωπαϊκά προγράμματα για την περίοδο 2016-2017. Παράλληλα πραγματοποιήθηκα άλλα  9 διαφορετικά σεμινάρια και προγράμματα (Κοινωνία της Πληροφορίας, ΚΕΘΙ, Ευρυδίκη). Υπήρξαν συνεχείς παρεμβάσεις και προτάσεις προς την πολιτική ηγεσία και την προϊστάμενη αρχή στηριζόμενος πάντα στη λογική και στην ακλόνητη πεποίθηση ότι τα ΙΕΚ εξυπηρετούν κυρίως την κατάρτιση των οικονομικά ασθενέστερων στρωμάτων του ελληνικού λαού.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΕΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω τον Νίκο Τσιακάρα, τον Κωνσταντίνο Λύπα, τον Θεόδωρο Μπαλωμένο, τον Σωτήρη Παππά τον Κωνσταντίνο Βούλγαρη , τον Νικόλαο-Αιμιλιανό Παπαδημητρίου και να μνημονεύσω τον Κώστα Νταούλα , που από τη θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή ή Υποδιευθυντή ήταν συνοδοιπόροι και πολύτιμοι συμπαραστάτες σε όλη αυτή την προσπάθεια. Ευχαριστώ ακόμη τις εκατοντάδες των εκπαιδευτών συναδέλφων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα των ωρομισθίων για το έργο που επιτέλεσαν. 

 

Σημαντική ,επίσης,  για τη λειτουργία του ΙΕΚ ήταν η εργασία των αποσπασμένων εκπαιδευτικών που άσκησαν διοικητικό έργο και τα δύο τελευταία χρόνια των μονίμων υπαλλήλων της ΓΓΔΒΜ. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου διότι με την πολύτιμη βοήθεια τους είχα τη δυνατότητα να αναπτύξω δραστηριότητες, αλλά και χωρίς προβλήματα να υπηρετήσω τον κλάδο από τη θέση του αιρετού εκπροσώπου στο υπηρεσιακό συμβούλιο.

Ευχαριστώ τους Διευθυντές της ΔΔΕ Τρικάλων, τους Διευθυντές και τους συλλόγους διδασκόντων του 1ου ,  του 2ου του Εσπερινού ΕΠΑΛ και του Εργαστηριακού Κέντρου των Τρικάλων, τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, τις διοικήσεις του Νοσοκομείου τους δήμους Τρικκαίων,  Καλαμπάκας, Φαρκαδόνας και Πύλης, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, καθώς και όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς για τη συνεργασία μας στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης των καταρτιζομένων αλλά και για τη διάθεση των χώρων τους, ώστε να πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα εργαστήρια. Ευχαριστώ επίσης τους σχολικούς φύλακες και το προσωπικό καθαριότητας των σχολικών μονάδων που μας φιλοξενούσαν.  

Τέλος,  θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε αρωγός όλης αυτής της προσπάθειας.

Τρίκαλα 21 Σεπτεμβρίου 2016

Με εκτίμηση,

Ευάγγελος Βασιλείου Κίτος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή