Ημερολόγιο για το 2022 από τους Αστυνομικούς των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, εκδίδεται για πρώτη φορά ημερολόγιο για τον ερχομό του νέου έτους 2022. Το ημερολόγιο περιλαμβάνει φωτ Με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, εκδίδεται για πρώτη φορά ημερολόγιο για τον ερχομό του νέου έτους 2022. Το ημερολόγιο περιλαμβάνει φωτ Rating: 0

Ημερολόγιο για το 2022 από τους Αστυνομικούς των Τρικάλων

Ημερολόγιο για το 2022 από τους Αστυνομικούς των Τρικάλων

Με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, εκδίδεται για πρώτη φορά ημερολόγιο για τον ερχομό του νέου έτους 2022. Το ημερολόγιο περιλαμβάνει φωτογραφίες των μελών της, από διάφορα σημεία του Νομού Τρικάλων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών, το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι τα έσοδα (κοστίζει 3 ευρώ το κάθε ημερολόγιο) θα διατεθούν για την δημιουργία χώρου προσκυνήματος (εκκλησάκι) στο περιβάλλοντα χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων.      

Αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή είναι ο κ. Λούτας Θωμάς τον οποίο και αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας, ότι η διάθεση του ημερολογίου, θα γίνεται από τα γραφεία της Ένωσής μας και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή