Η αλήθεια για τον αξονικό τομογράφο του νοσοκομείου Τρικάλων – της Ματίνας Κούκια Reviewed by Momizat on . Για τον αξονικό τομογράφο του νοσοκομείου Τρικάλων, δεν ακούει κανείς… ούτε ακούει , ούτε θέλει να ακούσει, ούτε ενδιαφέρεται , ούτε θέλει να ενδιαφερθεί. Είναι Για τον αξονικό τομογράφο του νοσοκομείου Τρικάλων, δεν ακούει κανείς… ούτε ακούει , ούτε θέλει να ακούσει, ούτε ενδιαφέρεται , ούτε θέλει να ενδιαφερθεί. Είναι Rating: 0

Η αλήθεια για τον αξονικό τομογράφο του νοσοκομείου Τρικάλων – της Ματίνας Κούκια

Η αλήθεια για τον αξονικό τομογράφο του νοσοκομείου Τρικάλων – της Ματίνας Κούκια

Για τον αξονικό τομογράφο του νοσοκομείου Τρικάλων, δεν ακούει κανείς… ούτε ακούει , ούτε θέλει να ακούσει, ούτε ενδιαφέρεται , ούτε θέλει να ενδιαφερθεί.

Είναι γνωστές οι προσπάθειες που γίνονται από τα σωματεία μας, ένα μήνα σχεδόν τώρα, που εκτός από κλειστά αυτιά βρήκαμε και κλειστές πόρτες.

Οι επίμονες οχλήσεις μας στην ΥΠΕ για μια έκτακτη συνάντηση με το Διοικητή, έχουν πέσει στο κενό.

Τα μηνύματα που διαρρέουν για το δαπανηρό κόστος της συντήρησης του Αξονικού και την έλλειψη χρημάτων θα έπρεπε να έχουν προβλεφθεί από τη νέα πολιτική ηγεσία που μόλις ανέλαβε, 6 μήνες πριν, ζήτησε και πήρε πίσω 7 εκ. ευρώ από το προυπολογισμό της 5η ΥΠΕ χωρίς να νοιάζεται για τις ανάγκες των νοσοκομείων που μπορεί να προκύψουν ως το τέλος του χρόνου.

Όχι μόνο δεν ακούνε αλλά ούτε θα μας απαντήσουν ποτέ, οι υπεύθυνοι που διαχειρίζονται τόσο ανεύθυνα την υγεία των πολιτών.

Η οικονομική επιλεκτικότητα, άλλοτε κατασπατάληση πόρων και άλλοτε στέρηση της βασικής παροχής υπηρεσιών υγείας δε συνάδει με το συμφέρον και την ασφάλεια των πολιτών.

Τέλος, η Δημοτική Αρχή της πόλης, στην οποία απευθυνθήκαμε και ζητήσαμε τη παρέμβασή της για την άμεση λύση του θέματος, είναι η τελευταία μας ελπίδα.

Καλό βόλι

  • Η κ Ματίνα Κούκια είναι Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή