Η εξύβριση της μάνας του Φύσσα από τον Ρουπακιά και η αντίδραση που διέκοψε τη δίκη Reviewed by Momizat on . Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο δολοφόνος Γιώργος Ρουπακιάς την ώρα που περνούσε από τον διάδρομο για να βγει από τον χώρο στράφηκε εναντίον των φωτορεπόρτερ. Ειδικό Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο δολοφόνος Γιώργος Ρουπακιάς την ώρα που περνούσε από τον διάδρομο για να βγει από τον χώρο στράφηκε εναντίον των φωτορεπόρτερ. Ειδικό Rating: 0

Η εξύβριση της μάνας του Φύσσα από τον Ρουπακιά και η αντίδραση που διέκοψε τη δίκη

Η εξύβριση της μάνας του Φύσσα από τον Ρουπακιά και η αντίδραση που διέκοψε τη δίκη

Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο δολοφόνος Γιώργος Ρουπακιάς την ώρα που περνούσε από τον διάδρομο για να βγει από τον χώρο στράφηκε εναντίον των φωτορεπόρτερ. Ειδικότερα, σήκωσε το χέρι του για να κατεβάσει την κάμερα της Τατιάνας Μπόλαρη φωνάζοντας «Τι κανείς μωρή καριόλα!». Η αντίδρασή του προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες τόσο από τους φωτορεπόρτερ όσο και από άλλους που βρίσκονταν εκεί με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος κυριολεκτικά να φυγαδευτεί καθώς η όλη κατάσταση άρχισε να γίνεται ανεξέλεγκτη με έντονες φωνές και οργισμένες χειρονομίες.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής, δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ συγγενών του Παύλου Φύσσα και υποστηρικτών του δολοφόνου. Ειδικότερα ο Γιώργος Ρουπακιάς, και ένας εκ των κατηγορουμένων προχωρώντας ανάμεσα από το κοινό στράφηκε προς την οικογένεια Φύσσα και εξύβρισε και την μητέρα του νεκρού λέγοντας «Γαμιέστε κουφάλες». Όπως κατήγγειλε η Μάγδα Φύσσα κάποιοι από το ακροατήριο έκαναν απειλητικές χειρονομίες.

Μάγδα Φύσσα: Η κυρία με απειλεί, με κοιτάζει απειλητικά. Φασίστες, βγήκατε από το λαγούμι σας.

Κοινό: Μαζεύτε την, κάντε την να σωπάσει.

Μάγδα Φύσσα: Μην κρύβεσαι, έλα εδώ να μου τα πεις.

Θείος Π. Φύσσα: Βδέλυγμα.

Πηγή: left.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή