Η εταιρία Φέτα Θεσσαλίας «Υφαντής» Reviewed by Momizat on . Στο Γρίζανο Τρικάλων στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του τυροκομείου ΥΦΑΝΤΗΣ παρασκευάζεται η ΦΕΤΑ IFANTIS Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης από πρόβειο και γίδ Στο Γρίζανο Τρικάλων στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του τυροκομείου ΥΦΑΝΤΗΣ παρασκευάζεται η ΦΕΤΑ IFANTIS Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης από πρόβειο και γίδ Rating: 0

Η εταιρία Φέτα Θεσσαλίας «Υφαντής»

Η εταιρία Φέτα Θεσσαλίας «Υφαντής»

Στο Γρίζανο Τρικάλων στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του τυροκομείου ΥΦΑΝΤΗΣ παρασκευάζεται η ΦΕΤΑ IFANTIS Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης από πρόβειο και γίδινο γάλα το οποίο συλλέγεται από τις φάρμες του Δήμου Φαρκαδώνας.

Η εταιρία Φέτα Θεσσαλίας «Υφαντής» και ο υπεύθυνος κ. Κώστας Κοκκινίδης έρχονται να επιβραβεύσουν την εμπιστοσύνη της πολυπληθούς πελατείας, προάγοντας πολύμορφες δράσεις, κοινωνικού, πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για φετα θεσσαλιας υφαντης

Κατά καιρούς και σε τακτά χρονικά διαστήματα η εταιρία στηρίζουν κάθε προσπάθεια, συλλόγων και φορέων της περιοχής, σε μια προσπάθεια να ανταμείψουν την εμπιστοσύνη και την αγάπη που δείχνει ο κόσμος, τοπικά αλλά και Θεσσαλικά στην επιχείρηση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή